Exsitecs konsultprogram 2023

Vill du kickstarta din karriär som konsult hos Exsitec? Vi söker dig som vill hjälpa vår kunder att förbättra deras vardag, utvecklas tillsammans med oss och bli en del av vår starka gemenskap.

Ansökan är tyvärr stängt!

Namnlös design (97) (1)

 

En prisad arbetsplats och karriärväg

Exsitec har flera år i rad blivit utnämnda till av Karriärföretagen och uppmärksammats som en unik och spännande arbetsplats.

Exsitec jobbar aktivt med att förbättra jämställdhet och mångfald och 2022 nåddes en milstolpe när vi fick utmärkelsen Jämställt IT-bolag av företaget Cinode.

Skärmavbild 2022-08-31 kl. 13.22.40

Light Gray-Gray

Exsitecs konsultprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik konsult. Under ca 4 månader blandas teori med praktik inom våra tre områden ERP, Insikt Digitala Affärer eller Integration och applikationsutveckling. Du får en gedigen grund inom alla områden men väljer ett där du djup-dyker och specialiserar dig. 

Insikt 
Här hjälper du våra kunder att få bättre insikt i sin verksamhet med hjälp av att visualisera data genom system som Qlik, PowerBi och Planacy.

Upplevelse 
Här jobbar du med e-handel och CRM med den senaste tekniken.

Effektivitet 
Här jobbar du med att förbättra våra kunders kärnprocesser genom införande av marknadsledande affärssystem från Visma och Medius.

Integration och applikationsutveckling
Här jobbar du med att utveckla skräddarsydda webbapplikationer, integrationer eller IT-drift.

Programmet ger dig utbildning och förståelse för de många faserna i införandet av ett modernt IT-stöd – kravhantering, design, konfigurering, anpassningar och integration. Du får tidigt testa dina färdigheter genom att följa med din mentor i dennes vardag och ta del av spännande kundprojekt

Förutom spännande kundprojekt, mentorskap och utbildningar får du också en fantastisk gemenskap med andra deltagare i konsultprogrammet.

Programmet riktar sig till både dig som jobbat ett par år och vill testa konsultbranschen men också till dig som vill kickstarta din karriär som konsult.

Vi tror att du har rätt perspektiv och kunskaper för att driva vår fortsatta utveckling framåt. Hos oss blir du en viktig del av teamet, vi tror på att växa tillsammans. Vi arbetar för att göra vardagen enklare, roligare och effektivare för våra kunder och likväl för våra medarbetare. Tillsammans digitaliserar vi Norden.

Exsitec Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag och arbetar med implementation av IT-stöd till företag och organisationer. Vi jobbar för att göra arbetsvardagen effektivare och enklare för våra kunder genom att ge dem bästa möjliga IT-stöd för sin verksamhet.

Här kan du läsa mer om oss

001bloggar bakgrund

Namnlös design (99)

 

Möt Sophia!

Sophia är en av våra deltagare på konsultprogrammet 2022. I podden berättar hon mer om den första tiden på Exsitec.

Varför Exsitec?

sales-up-2329_f9936847-1102-4365-a340-3292e0a6c581

Utveckling

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom våra interna trainee-, mentor- , ledarskaps- och säljprogram. Dessutom åker du kontinuerligt på externa och interna konferenser för att lära dig om nya områden, dela kompetens och inspireras.

fork-82_80a447bd-e83d-4a81-9ced-078bb91a154d

Flexibilitet

Hos oss tillämpar vi komptid vilket gör att du hanterar din arbetstid flexibelt. Då vi är spridda på flera orter i Norden kan du dagligen välja vilken ort du arbetar på. Eller så kanske du permanent vill byta från en ort till en annan!  

recycle-74_fc1517fd-7e36-4087-9b1c-236f67eea191

Variation

Idag har vi fler än 2000 kunder, detta ger oss en varierad vardag där du stöter på många typer av verksamheter med olika behov och utmaningar. Vi tar hem våra projekt till kontoren och arbetar allt som oftast i en multiprojekt-miljö.

like-woman-match-2749_1c0ad3af-f01c-416b-8288-a3b5859b6e27

Hälsa

Vi tror på att friskvård och hälsa är en nyckel för att skapa välmående medarbetare - därför får du som anställd 5000 kr i friskvårdsbidrag. Dessutom tränar vi ofta tillsammans vilket är både roligt och skapar gemenskap.