Lediga jobb inom IT

På den här sidan hittar du samtliga tjänster som finns tillgängliga på Exsitec.
I listan hittar du både jobb för dig som är student och för dig som är mer erfaren.


 

 

 

 

 

Sök bland våra lediga jobb

Flera orter Heltid

Traineeprogrammet 2024

För tionde året i rad håller Exsitec i ett av Sveriges roligaste och största traineeprogram! Hos oss får du verktygen till att bli en stjärna inom...

Flera orter Heltid

Sales Talent Programme 2024

Under 6 månader får du förutsättningar för att bli en framgångsrik säljare av it-lösningar som gör skillnad på riktigt. En unik chans att kickstarta din karriär i IT-branschen.

Flera orter Heltid

Integrationsspecialist (konsult)

Vi fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området applikationsutveckling och integration...

Flera orter Heltid

Business Intelligence Specialist [spontanansökan]

Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika med hjälp av Business Intelligence.

Flera orter Heltid

[Öppen ansökan] Webbutvecklare 

Vi söker efter personer som tycker om utmaningar och att vara med och bygga moderna lösningar i framkant. Hos oss får du kombinera djup teknisk kompetens med förståelse och intresse för våra kunders affär.

Flera orter Deltid

Studentambassadör

Exsitec fortsätter att satsa på att ytterligare stärka vårt Employer brand mot studenter! För att lyckas med detta söker vi nu studentambassadörer till flera av våra kontor i landet.

Flera orter Heltid

Business Development Representative (BDR) 

Vill du få bästa starten på din säljkarriär inom IT-branschen på ett växande bolag där både glädje och gemenskap utgör kärnan i vår företagskultur? Då ska du söka rollen som BDR hos oss på Exsitec.

Jönköping Heltid

Konsult inom digital annonsering & SEO

Vi arbetar både med sökmotoroptimering (SEO) och digital annonsering för att våra kunder ska få fler relevanta besökare till sin webbplats.

 

 

Undrar du något? Vi svarar gärna på dina frågor.