Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Exsitec vinner brons i employer branding för sin lösning inom HR-tech

Exsitec vinner brons i employer branding för sin lösning inom HR-tech

Exsitec är stolta över att meddela bronsplacering inom kategorin Tech under SM i Employer Branding. Under det senaste året har HR-teamet på Exsitec jobbat tillsammans för att ställa högre krav på de digitala verktyg som används i hela rekryteringsprocessen - från marknadsföring till sign av ny kollega. Lösningen skapat fina resultat och igår blev vår lösningen uppmärksammad på Magnet Employer Branding Awards. 

Lösningen tar avstamp i hur sälj och marknadsavdelningar jobbar med digitala verktyg. Den består av integrationer mellan marknadsledande system inom marknadsföring och sälj, rekrytering och dataanalys för att skapa en IT-miljö som grundar för tillväxt, både idag och i framtiden. 
 

Juryns motivering:
Företaget förtjänar att vinna då dom genom att omfördela och använda befintliga resurser och system på ett genomtänkt sätt lyckats nå tydliga resultat med stor precision mot en specifik målgrupp. Med ett ständigt fokus på optimering och “tactics” lånade från sälj och marknadssidan så har man på ett hållbart och resurseffektivt visat att innovationer som alltid är en korsning av två kända ting.

 

För mer frågor vänligen kontakta:

Carl Öberg
Head of employer branding
carl.oberg@exsitec.se

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering