Exsitec Ski Team

Efter förra säsongens satsning på ett professionellt team i långloppsvärldscupen i längdskidor, satsar Exsitec på ett nytt år och med ett nytt starkt lag. Exsitec Ski Team 2022/23  består av stigande stjärnor tillsammans med rutinerade åkare från både Sverige och Norge.
- Vi är nöjda med förra årets resultat som var lite mer “se och lära”, men den här säsongen har vi ett ännu starkare lag med fler landslagsåkare i laget, slår teamchef Niclas Hägglund fast.

Kontakta Pro Team Director, Niclas Hägglund, för boka en kostnadsfri workshop för att få veta mer om hur Exsitec kan effektivisera er verksamhet (värde 13 275 kr), eller frågor om teamet. 

52503890130_3e2cdaabf4_o

En hållbar satsning tack vare våra kunder och partners

Exsitec Ski Team's vision är att vara den självklara partnern för företag som vill ha hjälp att bli mer framgångsrika genom bättre verksamhetsstöd för sin verksamhet.

Genom att få fler företag att arbeta smartare, enklare och roligare kan vi samtidigt fortsätta att utveckla längdskidåkningen i norden genom att fler skidåkare får möjlighet att mäta sig mot världseliten i Visma Ski Classics samtidigt som de har en professionell yrkeskarriär.

Stöd oss genom att boka ett möte med Pro Team Director, Niclas Hägglund, hur vi kan hjälpa er verksamhet.  

Företag som gör vår satsning möjlig

EazyStock Logo
Medius_Logo
SuperOffice_Primary_Logo-RGB-Digital_Green_1277x226 (1)
Bruksvallarna SportCenter
litab_yellow
kvplus
PLANEA.logo_
ocab-2400
wacc-lockup-horizontal-rgb-color-1

Vill du boka in en kostnadsfri workshop med Niclas?

Några kunder som använder våra produker & tjänster

Fischer
Lillsport
Moelven
Friskis
NonStopDogWear
Idre Fjäll
Craft
Seger
Profilservice
Liseberg
Skärmavbild 2021-07-01 kl. 14.10.29

Vi väljer ut bra programvaror och tjänster, och ser till att de fungerar tillsammans i kundens verksamhet

Vi skapar ett bättre verksamhetsstöd genom att kombinera komponenter som är speciellt gjorda för sin uppgift, istället för att kompromissa och lita på ett enskilt verktyg och dess funktioner.

Vi är specialister på verksamhetssystem såsom affärssystem och beslutsstöd, men också digitalisering av verksamhetskritiska processer och skräddarsydda applikationer anpassade efter användarna. Vi ger våra kunder en effektivare och enklare vardag genom bra IT-stöd.

Vi har en stor erfarenhet av integration och implementation av systemstöd och våra konsulter har en hög kompetens inom ledning av systemprojekt.

Jens
Niclas och Exsitec har verkligen hjälpt oss att gå från en helt manuell hantering av nästan alla våra processer till automatiserade flöden så att vi kan fokusera på våra kunder och vårt erbjudande.
Jens Hassel, Ekonomichef    |    Ställning.se
https://www.exsitec.se/hubfs/IMG_0271.jpg

Niclas Hägglund

Pro Team Director & Konsultchef Exsitec

Vill du komma i kontakt med Niclas?

Kontakta mig för en kostnadsfri workshop
(värde 13 275 kr) hur ert företag kan arbeta smartare med rätt systemstöd för er verksamhet eller andra frågor kring teamet.