Susanne Hjalmarsson
Susanne Hjalmarsson
kontakta mig

Expert Visma.net

Mobilt affärssystem 5 Enkla anledningar varför

Mobilt affärssystem 5 Enkla anledningar varför

Idag är det för många en självklarhet att kunna arbeta med mobil eller surfplatta, vilket kräver att dagens affärssystem är anpassade efter användarens behov. Med ett mobilt affärssystem som är molnbaserade, kan du enkelt sitta på bussen eller tåget och sköta samma aktiviteter som på din dator.

Detta blir enklare med ett mobilt affärssystem

När det kommer till de finansiella delarna finns det många företag som än idag inte har gått över till ett digitaliserat system. Samtidigt lever många idag ett vardagsliv som på många sätt är anpassat till mobila applikationer där vi enkelt kan köpa mat, resor. få vård etc. direkt i mobilen.

Frågan blir därför varför du och dina medarbetare inte ska kunna sköta jobbrelaterade aktiviteter i mobilen och på surfplattan, var som helst och när som helst. 

Idag finns det mobila affärssystem där ni som företag kan sköta aktiviteter såsom godkännande av fakturor, attestering, reseräkning, kostnadsgodkännande och mycket mer, på mobilen var du än befinner dig. 

Med ett ett mobilt affärssystem kan du

1. Automatisera processer

Spara tid genom att automatisera dina processer och flöden. Fakturering, bankhantering, myndighetsrapportering och attestflöde är funktioner som enkelt går att automatisera.

2. Reducera kostnader

Visma.net är en molntjänst som löpande hålls uppdaterad, vilket medför minskade kostnader för IT och drift. Få större kontroll över kostnaderna med abonnemangstjänsten och lägg fokus på rätt saker.

3. Jobba var och när du vill i mobilen & surfplattan

Rapportera enkelt information i realtid med hjälp av mobilappar direkt kopplade till ditt affärssystem. Godkänn reseräkningar, utlägg och inkommande fakturor direkt via mobilen.

4. Uppföljning & analys

Skapa enkelt egna dashboards och rapporter som ger möjlighet till djupare analyser av företagets affärsinformation.

5. Inga jobbiga uppdateringar och IT-drift

Kontinuerlig uppdatering i molnet ger fri tillgång till de senaste funktionerna och möjligheterna med det moderna molnbaserade affärssystemet.

Läs mer om visma.netAndra artiklar om Cloud & MolnetVisma.net Project Management

Kontakta skribenten

Susanne Hjalmarsson
Susanne Hjalmarsson

Expert Visma.net