Niklas Ek
Niklas Ek
kontakta mig

Exsitec ingår samarbetsavtal med twoday INSIKT för service-, bygg-, och entreprenadbranschen

Exsitec ingår samarbetsavtal med twoday INSIKT för service-, bygg-, och entreprenadbranschen

Exsitec ingår samarbete med företaget twoday gällande produkten INSIKT, en produkt med starkt fäste inom service-, bygg- och entreprenadbranschen. Samarbetet stärker Exsitec befintliga erbjudande till branschen. 

Exsitec och twoday har redan idag flera gemensamma kunder inom service-, bygg- och entreprenad. Genom samarbetet hoppas Exsitec och twoday att ännu fler företag i branschen ska kunna komplettera sina befintliga lösningar med starkare stöd kring analys av data. 

– Vi ser en fin potential i samarbetet och har i dagsläget flera gemensamma kunder inom både bygg- och fastighetsbranschen. Även om båda branscherna i dagsläget har ett tuffare läge, så vet vi att det är två eftersatta branscher vad gäller digitalisering som behöver mycket hjälp framöver. Där kan vi tillsammans hjälpa företag med en bra lösning för verksamhetens alla flöden och till en mer digital arbetsvardag, säger Niklas Ek, affärsområdeschef Exsitec

Systemet från twoday stöttar företag med planering, projekt, analys och målstyrning och har idag tusentals användare. Petter Lundström på twoday menar att samarbetet kommer erbjuda de gemensamma kunderna, inom framför allt entreprenad och fastighetsbranschen, en marknadsledande BI lösning för projekt och verksamhetsstyrning baserat på produkten INSIKT.

– Vi väljer partners med omsorg och är väldigt glada över vårt samarbete med Exsitec, som med en hög verksamhetskompetens är en helhetsleverantör av kompletta IT lösningar. Tillsammans kan vi nu erbjuda våra gemensamma kunder en marknadsledande BI lösning för projekt och verksamhetsstyrning, Peter Lundström, twoday. 

För mer information kontakta:
Niklas Ek - Niklas.ek@exsitec.se

Läs mer om digitalisering för bygg- och servicebranschen eller om digitalisering för service- och installation

Kontakta skribenten

Niklas Ek
Niklas Ek