Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Inventera med mobilen och slipp dyra handdatorer

Inventera med mobilen och slipp dyra handdatorer

Inventering är något som måste göras på alla lager med olika intervall. Rutinerna kan se olika ut men i grunden handlar det om att samla information ute på lagret och föra in i ett bokföringssystem. Handdatorer är idag ett vanligt verktyg för processen eftersom de traditionellt varit den enda handhållna plattformen och därmed även det enda sättet att få automatisk återkoppling från inventeringen. Idag finns dock många fler handhållna plattformar tillgängliga och även smarta telefoner kan fungera minst lika bra som produktiva enheter vid inventering, vilket gör att handdatorer i många fall bara blir en onödig investering...

Kan användas på olika enheter

På en mobiltelefon krävs ingen installation av en applikation då den kan köras direkt i webbläsaren. Detta gör att berörda personer kan inventera direkt på sina egna telefoner och skicka inventeringen direkt till bokföringssystemet.

Scanna etiketter direkt i telefonen

Kameran på mobiltelefoner klarar av scanna QR- och streckkoder med god prestanda. Med hjälp av denna funktion slipper man skriva in vilken produkt som inventeras just nu och sparar tid på att endast mata in det inventerade antalet.

Anpassa till er verksamhet

Vi har gjort skräddarsydda applikationer som hanterar kunders inventering på det sätt som deras verksamhet kräver. Det går även enkelt att lägga till funktionalitet när nya behov uppdagas. Kanske kan vi hjälpa er att förenkla era lagerprocesser?

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering