Per Risfors
Per Risfors
kontakta mig

Varför jag jobbar på Exsitec

Varför jag jobbar på Exsitec

Per Risfors jobbar som affärssystemskonsult på Exsitec och har varit på företaget i snart 3 år. Vi har ställt några frågor till honom där han får berätta om sin Exsitec-resa.

Hur hittade du till Exsitec?

Genom en bekant som jag sprang på i affären hemmavid...

Vad fick dig att välja Exsitec?

Kulturen och värdegrunden hade väldigt stor betydelse för min del.

Vad är din roll och vad gör du?

Jag är verksamhetskonsult inom supply chain området. Jag håller med många olika typer av uppdrag som till exempel förstudier, säljstöd, projektledning men även mer IT-system nära uppgifter inom t.ex. lagerhantering och lageroptimering.

Berätta om ett projekt du är med i eller varit med i:

Just nu jobbar jag som funktionell lösningsarkitekt i ett större supply chain-projekt inom ett landsting där vi skall införa IT-stöd för bland annat lagerhantering, lageroptimering och förrådspåfyllnad. Det är både utmanande och roligt!

Vad är det bästa med att jobba på Exsitec?

Jag väljer flera svar... Arbetskamrater, företagsledning, företagskulturen/miljön, arbetsuppgifter. Ett väldigt bra företag med andra ord!

Kontakta skribenten

Per Risfors
Per Risfors