Nathalie Nilsson
Nathalie Nilsson
kontakta mig

Visma.net - Sökfunktionen i det moderna affärssystemet

Visma.net - Sökfunktionen i det moderna affärssystemet

Varje sekund sker 63 000 sökningar på Google världen över. Sökningarna kan gälla allt från det bästa receptet på carbonara till jordens omkrets i cm. Vi vill ha svar, och vi vill ha det snabbt och enkelt.

Det faller sig därför naturligt att vi eftersöker samma funktion i andra programvaror vi arbetar med, och följaktligen även i vårt affärssystem. 

Sökfunktionen i Visma.net

År 2018 lanserades sökfunktionen i Visma.net där du kan söka efter olika fönster och funktioner i systemet, som exempelvis kundregister och verifikationsregistrering. Du kan även söka på kundnummer, leverantörsnamn, fakturanummer, verifikat etc.

Funktionen innebär att du inte längre behöver ha koll på exakt var i affärssystemet du hittar de olika fönstren, och att du inte behöver klicka dig igenom en mängd steg för att komma dit du vill, något som många andra affärssystem på marknaden kräver.

Visma.net är det moderna och användarvänliga affärssystemet i molnet som med kontinuerliga uppdateringar anpassas efter användarna och vårt moderna sätt att arbeta. 

Visma.net Project ManagementLäs mer om visma.net

Kontakta skribenten

Nathalie Nilsson
Nathalie Nilsson