Casall

- Framtidssäkrar ihop med Exsitec och Litium

Vikten av att säkerställa kvalité i det man erbjuder sina kunder är nyckeln till hållbarhet, så väl i det man erbjuder, som i relationerna man skapar. När detta spännande projekt landade i våra händer väcktes möjligheten att förbättra, förtydliga och strukturerar upp Casalls webbnärvaro. Med detta lyft ger vi dem möjligheten att fortsätta leverera den höga kvalité som genomsyrar hela företaget. När vi går in i projektet är vi ödmjuka och tar vid Casalls egna budord där stil, kvalité och passion får styra.  

 

Att säga att projektet landade i händerna på Exsitec är egentligen inte hela sanningen. När Casall valde oss till att axla detta projekt ingick en omfattande urvalsprocess. Där målet var att hitta en partner som kunde matcha Casalls ambitioner om att accelerera  sin e-handel med 100% årligen. Hos partnern sökte det någon med stor närvaro så väl som god affärsinsikt.  Sen självklart en stark teknisk kompetens och kännedom av Litium. Vi som premium solution partner till Litium, tillsammans med vårt E-handelsteam har med sin erfarenhet möjlighet att säkerställa högkvalitativa kundlösningar, och matcha de höga krav som Casall ställer. En sista viktig punkt var en transparent redovisande approach till utvecklingen där man kan kan påvisa en hållbar och pålitlig lösning där varje steg i slutändan ger värde för kunden. 

Casall Startade redan 1984

Casall startade år 1984 Sveriges första gym för kvinnor och det var där resan startade. De tillverkade sina första träningskläder till sina anställda och banade väg i en marknad som idag växer över hela världen. Anledningen till att de fortfarande är högst aktuella är just deras kärna, kvalité. Grundaren tillsammans med VD och personalen på Casall lyckas behålla kärnan i företaget samtidigt som dom gång på gång bevisar att det går att konkurrera på världsnivå utan att tumma på produkternas standard.

Casall är ett företag som valt att ta ansvar och det värna om samhällets viktiga frågor. Detta ansvar ser dom även till att alla sina leverantörer värnar om och de hålls till samma höga standard som Casall själva. På så vis lyckas företaget förkroppsliga sitt mål att skapa balans mellan hjärta, kropp och själ. 

I en ständigt växande bransch behöver tekniken kunna hänga med

I en ständigt utvecklande bransch gäller det att vara med i matchen och våga satsa. Att människor väljer att vara mer online är ingen hemlighet och med tanke på de nya levnadsmönster som skapats under de senaste året så kan man med stor säkerhet förutse en fortsatt ökning i området. Vår vision är att hålla Casall i framkanten med de senaste tekniska lösningarna,  de bästa integrationerna och på så sätt fortsätta ge kunderna den förstklassiga köpupplevelse som förväntas utav Casall. 

 

https://www.exsitec.se/hubfs/AO%20-%20Digitala%20Aff%C3%A4rer/Profilbilder%20rund%20PNG%20-%20%20Digitala%20aff%C3%A4rer/Vincent%20Asp%20Profilbild%20Rund.png

Vincent Asp

Affärsutvecklare

Mobil: 0738 681 810
Epost: Vincent.asp@exsitec.se

Kontakta mig om lösningen