Hyper Island satsar på ett molnbaserat affärssystem

I över 20 år har utbildningsbolaget Hyper Island hjälpt människor och organisationer att öka förståelsen för olika förändringsprocesser i en alltmer digitaliserad värld. Det är därför ingen slump att de har valt att byta till ett molnbaserat affärssystem. 

I över 20 år har utbildningsbolaget Hyper Island hjälpt människor och organisationer att öka förståelsen för olika förändringsprocesser i en alltmer digitaliserad värld. Det är därför ingen slump att de har valt att byta till ett molnbaserat affärssystem.

Hyper Island började som en yrkeshögskola inom marknadsföring och digital strategi samt media. Efter starten i Karlskrona för 20 år sedan har de öppnat hubbar i bland annat Manchester, London, New York, Sao Paulo, och Singapore. Skolan har idag utvecklats till att även erbjuda onlineutbildningar och skräddarsydda lösningar för företag i förändring. De är inte rädda för att följa med i den tekniska utvecklingen och har valt att implementera Visma.net som affärssystem. 

"Vi kommer att få stor nytta av de automatiseringar som affärssystemet erbjuder. Vi kommer även att introducera möjligheten att jobba mobilt med attest, tidrapportering och utlägg för personalen i Sverige. Vi ser det som ett stort lyft i vår vardag. Att ha ett affärssystem i molnet förenklar – och gör arbetslivet enklare"
Helena Ekman CIO på Hyper Island.

Hon berättar att de bland annat valde att byta till Visma.net eftersom de gillar att systemet implementeras “as you go” och kräver inte flera veckors konfigurering.

– Vi upplever användargränssnittet som relativt intuitivt – och vi kommer att kunna växa med lösningen, säger Helena Ekman.

Hyper Island ska precis påbörja nästa års budgetprocess via Visma.net. Vid årsskiftet går de live, vilket innebär att det molnbaserade affärssystemet ersätter två olika bokföringssystem.

"Visma.net erbjuder en kostnadseffektiv lösning för våra behov och mer därtill. Vårt mål är att automatisera några av våra processer inom bland annat fakturering och betalningar. Vi vill även frigöra tid för analys för att på så sätt kunna ta mer faktabaserade beslut om affären"

https://www.exsitec.se/hubfs/Daniel%20Fredholm.webp

Daniel Fredholm

Säljchef ERP

Kontakta mig om lösningen