ProfitbasePlanner-concrete

 

Visma.net ERP (1)

OneStop Reporting

OneStop Reporting är ett molnbaserat system med kraftfulla och användarvänliga funktioner för rapportering, konsolidering och budgetering som ger full insyn i verksamheten.

Rapportering och budgetering på webben

  Skräddarsy rapporter

  Fullt integrerbar med Visma Business och Visma.net

 Vad är OneStop Reporting?

OneStop Reporting är ett molnbaserat system med kraftfulla och användarvänliga funktioner för rapportering, konsolidering och budgetering som ger full insyn i verksamheten. Oavsett om man vill bygga sina egna rapporter i Excel eller använda sig av det stora utbudet av färdiga rapporter, så har OneStop Reporting någonting för alla som hjälper företag att effektivisera den dagliga verksamheten och få en full översikt.

OneStop Reporting är fullt integrerbar med både Visma Business och Visma.net

OSR-bild

 

5 saker du kommer gilla med OneStop Reporting

 

Skräddarsy rapporter

Rapport- och budgetdesign genomförs enkelt i Excel och inga mer kunskaper behövs än grundläggande Excel-kunskap. Genom enkel och intuitiv dra-och-släpp funktion anpassar ni själva hur ni vill att rapporten ska se ut.

Konsolidering

Koncernrapportering görs enkelt i Onestop Reporting genom att lägga till automatiska regler för eliminering i rapporter. Allting görs enkelt och via ett knapptryck kan ni få fram den konsoliderade rapporter. Helt utan manuell handpåläggning. Detta sparar tid och ökar säkerheten på den konsoliderade rapporten.

 Flexibel budgetprocess

Genom att sätta upp arbetsflöden får ni full koll på vad som händer i budgetprocessen. Det kan göras så simpelt som att tilldela en användare en budget direkt, till att sätta upp ett fullständigt flöde med bland annat granskare och godkännare. Dessa budgetar går enkelt att komplettera i era rapporter och jämföra mot till exempel resultatrapporten.

Integrerat & uppdaterat

OneStop Reporting är fullt integrerat med marknadens ledande ERP-system vilket gör att användaren har åtkomst till all data som finns tillgänglig i ERP-systemet. Genom systemets portal-app är all data och rapporter enkelt tillgängligt även från mobila enheter såsom tablets och smartphones.

Enkel & automatiserad distribution

Genom delningsfunktioner, automatiska utskick och publicering är det enkelt att dela med sig av rapporter ut i organisationen. Genom olika roller och användarnivåer kan ni enkelt bestämma vad mottagaren ska kunna se och göra med rapporterna.


Fler smarta funktioner

Report Designer är verktyg som är integrerat med Microsoft Excel och gör det möjligt att skräddarsy rapporter efter era önskemål. Verktyget möjliggör även för er att med en enkel dra-och-släpp-funktion på kort tid utforma avancerade rapporter, så att ni kan använda er tid till annat. 

Verktyget Workflow ger er en bättre kontroll i budgetprocessen genom administratören får möjlighet att reglera slutanvändarens åtkomst till budgetar och får dessutom besked när budgetregistrering är slutförd. Administratören informeras också kontinuerligt om vilka steg  i budgetprocessen slutanvändaren befinner sig i. 

OSR ger dig tillgång till dashboards med visuella grafer som ger dig en snabb och enkel översyn på bolagets siffror. Detta är en användbar funktion för dig som vill ha en överblick över företagets ekonomi på ett överskådligt sätt.

Med hjälp av drilldown-funktionen kan du få insyn i utfallet bakom varje belopp direkt i OSR. Detta gör att du inte behöver gå in i affärssystemet för att se vilka transaktioner som utgör beloppet. Det är en tidsbesparande funktion som ger dig ökad kontroll över dina affärstransaktioner.

Med OSR kan du enkelt sätta upp ett schema för utskick av rapporter till andra användare. Du behöver inte själv skicka ut rapporter utan plattformen sköter allt åt dig. Detta är en bekväm funktion som underlättar kommunikationen mellan olika avdelningar.

OSR onepager

 

 

Whitepaper om OneStop Reporting

Få en överblick av OneStop Reporting och de främsta funktionerna 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Vad undrar du om OneStop Reporting?

Med mig kan du prata om allt från funktioner till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Oskar P

Oskar Pohjanen

Konsult och affärsutvecklare