Linnéa Pålsson
Linnéa Pålsson
kontakta mig

Lönefakta 2024 - Nya belopp & procent

Lönefakta 2024 - Nya belopp & procent

För dig som arbetar med lön och ekonomi innebär nytt år nya belopp och procent. Skatteverket har publicerat sin sammanställning kring “Belopp och Procent”. Se till att du har koll på läget.

 

 

Varje år publicerar Skatteverket Belopp och Procent, vilket innebär information om olika belopp för exempelvis avgifter, skatter, prisbasbelopp och avdrag. Det är viktigt för dig som jobbar på en ekonomiavdelning eller som arbetar med lön att du får koll på dessa belopp. Genom bättre inblick kommer du att kunna stötta din organisation och organisationens chefer samt medarbetare i frågor som rör lön och ekonomi. 

 

Det finns en kortfakta på Skatteverkets webbsida. På sidan hittar du även utförlig information om de olika beloppen och procentsatserna som gäller för 2024.

 

Till Skatteverket

 

Att hålla sig uppdaterad som ekonom och löneanställd är en viktig del av arbetet. Att jobba med digitala verktyg som kan effektivisera er verksamhet är idag ett måste för att hänga med i utvecklingen. Är du nyfiken på att veta mer om effektiva lönehanteringssystem för att underlätta er löneadministration? Kika in det molnbaserade lönehanteringssystemet Payroll.

 

Vill du veta mer om lönehantering? Kontakta oss

 

Kontakta skribenten

Linnéa Pålsson
Linnéa Pålsson