Lediga jobb inom IT

På den här sidan hittar du samtliga tjänster som finns tillgängliga på Exsitec.
I listan hittar du både jobb för dig som är student och för dig som är mer erfaren.


 

 

 

 

 

Deltid - Göteborg, Uppsala, Jönköping, Karlstad, Luleå
Sista ansökningsdatum: 2024-02-29

Studentambassadör 
för Exsitec

Exsitec fortsätter att satsa på att ytterligare stärka vårt Employer brand mot studenter! För att lyckas med detta söker vi nu studentambassadörer till flera av våra kontor i landet.

Som studentambassadör blir du våra ögon och öron på ditt universitet när det kommer till aktiviteter som händer som skulle kunna vara intressant att delta i för Exsitec del. Du är med och representerar Exsitec på mässor och events som håll på ditt universitet. Givetvis sprider du också ett gott ord om oss till dina klasskompisar och vänner på skolan. 

Eftersom rollen innebär att du marknadsför och säljer in Exsitec till studenter tror vi att du är en person som lägger stor vikt vid att skapa relationer. Du har ett intresse för IT och det vi på Exsitec arbetar med. Rollen i sig innehar stor flexibilitet där du har möjlighet att påverka rollens utformning, därför är du också självgående och drivande. Meriterande är om du är engagerad i studentlivet eller har tidigare erfarenhet av sälj. 

För att skapa en längre samarbete går du i andra eller tredje året på någon typ av civilingenjörsutbildning. Tjänsten är ett extrajobb som kräver cirka 8-15h i månaden. Startdatum sker enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter

Agnes Källgren

Talent Acquisition Specialist


Mobil: 0708986921
agnes.kallgren@exsitec.se

 

 

Undrar du något? Vi svarar gärna på dina frågor.