Lediga jobb inom IT

På den här sidan hittar du samtliga tjänster som finns tillgängliga på Exsitec.
I listan hittar du både jobb för dig som är student och för dig som är mer erfaren.


 

 

 

 

 

Sök bland våra lediga jobb

Flera orter Heltid

Traineeprogrammet 2024

För tionde året i rad håller Exsitec i ett av Sveriges roligaste och största traineeprogram! Hos oss får du verktygen till att bli en stjärna inom...

Flera orter Heltid

Business Intelligence Specialist

Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika med hjälp av Business Intelligence.

Stockholm Heltid

Budget & Planering/Business Intelligence Specialist

Exsitec är Sveriges största Planacy-leverantör och vi vill fortsätta växa. Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika. Vi är flexibla och kan anpassa systemet för olika behov, så våra kunder finns i många olika branscher och storlekar. Planacy är också ett system som går snabbt att implementera, så du kommer hinna möta många olika kunder.

Flera orter Heltid

Applikation- & integrationsutvecklare

Vi fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området applikationsutveckling och integration...

Flera orter Heltid

Webbutvecklare inom CRM

Exsitec fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området CRM får du vara med och bygga användarvänliga lösningar i framkant.

Flera orter Heltid

Specialist Lönesystem

Vi söker ni vi nu en konsult specialiserad inom lön som kan stärka vårt team i utvecklingen av vårt största affärsområde.

Flera orter Heltid

Webbutvecklare .NET

Vi söker efter personer som tycker om utmaningar och att vara med och bygga moderna lösningar i framkant. Hos oss får du kombinera djup teknisk kompetens med förståelse och intresse för våra kunders affär.

Flera orter Heltid

ERP-specialist inom service, bygg och entreprenad (spontanansökan)

Exsitec har vuxit kraftigt de senaste åren och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt nya område kring Service, Bygg och Entreprenad - mer ...

Flera orter Heltid

ERP-specialist (spontanansökan)

Brinner du för att göra kunders vardag enklare? Som affärssystemkonsult på Exsitec hjälper du våra kunder att förbättra och effektivisera sin verksamhet.

Flera orter Deltid

Studentambassadör

Exsitec fortsätter att satsa på att ytterligare stärka vårt Employer brand mot studenter! För att lyckas med detta söker vi nu studentambassadörer till flera av våra kontor i landet.

Flera orter Heltid

Supportkonsult inom Visma Business

Exsitec fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Som supportkonsult får du chansen att i en utvecklande roll hjälpa våra kunder förenkla, effektivisera och automatisera deras verksamhet med affärssystemet Visma Business.

 

 

Undrar du något? Vi svarar gärna på dina frågor.