Lediga jobb inom IT

På den här sidan hittar du samtliga tjänster som finns tillgängliga på Exsitec.
I listan hittar du både jobb för dig som är student och för dig som är mer erfaren.


 

 

 

 

 

Sök bland våra lediga jobb

Flera orter Heltid

Traineeprogrammet 2025

För tionde året i rad håller Exsitec i ett av Sveriges roligaste och största traineeprogram! Hos oss får du verktygen till att bli en stjärna inom...

Flera orter Heltid

Sales Talent Programme 2024

Under 6 månader får du förutsättningar för att bli en framgångsrik säljare av it-lösningar som gör skillnad på riktigt. En unik chans att kickstarta din karriär i IT-branschen.

Flera orter Heltid

Konsult inom PowerBI [spontanansökan]

Exsitec har på kort tid vuxit fram som en av Sveriges största BI leverantörer och vår tillväxt inom Power BI-området fortsätter att accelerera.

Flera orter Heltid

Supportkonsult Visma.net

Som supportkonsult inom Visma.net på Exsitec hjälper du våra kunder till en enklare arbetsvardag med smarta digitala lösningar genom support av affärssystem tillsammans med ett team av kunniga kollegor.

Flera orter Heltid

Integrationsspecialist (konsult)

Vi fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området applikationsutveckling och integration...

Flera orter Heltid

Business Intelligence Specialist [spontanansökan]

Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika med hjälp av Business Intelligence.

Flera orter Heltid

[Öppen ansökan] Webbutvecklare 

Vi söker efter personer som tycker om utmaningar och att vara med och bygga moderna lösningar i framkant. Hos oss får du kombinera djup teknisk kompetens med förståelse och intresse för våra kunders affär.

Flera orter Deltid

Studentambassadör

Exsitec fortsätter att satsa på att ytterligare stärka vårt Employer brand mot studenter! För att lyckas med detta söker vi nu studentambassadörer till flera av våra kontor i landet.

 

 

Undrar du något? Vi svarar gärna på dina frågor.