Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Exsitec lanserar nytt säljprogram

Exsitec lanserar nytt säljprogram

Exsitec är stolta över att meddela lanseringen av sitt nya säljprogram, "Sales Talent Programme", med start hösten 2024. Programmet är en unik möjlighet för personer nyutexaminerad eller med ett par års arbetslivserfarenhet att lära sig grunderna i försäljning av it-system. Som deltagare får du de färdigheter och den kunskap de behöver för att lyckas i en dynamisk och utmanande försäljningsmiljö. Programmet präglas av en rad olika aktiviteter såsom utbildningar, mentorskap och kundprojekt.

“Vår ambition med 'Sales Talent Programme' är att inte bara forma skickliga säljare, men också att odla ledare som kan driva framgång i en alltmer digitaliserad och kundcentrerad marknad," säger Johan Kallblad, vd på Exsitec. "Genom detta program investerar vi i framtiden – inte bara för vårt företag, utan även för hela branschen.", fortsätter han. 

Det nya programmet kommer att fokusera på områden som strategisk försäljning, kundrelationer, och digital marknadsföring, med en stark betoning på praktiska erfarenheter och realvärldskunskap. Ansökan till programmet , "Sales Talent Program" att vara tillgängligt för både nya och befintliga medarbetare inom Exsitec.

"Vårt 'Sales Talent Programme' är inte bara en utbildning inom försäljning; det är en karriärväg som erbjuder kontinuerlig utveckling och möjligheter att växa. För oss är det viktigt att skapa bästa förutsättningar för varje enskild deltagare att lyckas, från deras första dag hos oss och genom hela deras karriär."¨, säger Emma Billenius, HR-direktör på Exsitec.

Ansökan för programmet har redan öppnat och du hittar den här: För mer information om "Sales Talent Program", vänligen kontakta:

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager
linn.alvin@exsitec.se

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering