Inför årsbokslut

På den här sidan har vi samlat viktiga saker att tänka på kring årsbokslutet. På Exsitec är vi specialister kring it-system kopplat till ekonomiavdelningen och vi hoppas att den här sidan kan guida er till en med effektivare arbetsvardag. 

Innehåll:

Vill du lägga till sidan som bokmärke? 

Vi hoppas att du ska få fortsatt användning av den här sidan i framtiden vill därför tipsa dig om lägga till den här sidan som bokmärke

I de flesta webbläsare har du möjligheten att dra länken direkt till bokmärkesfältet, men vill du ha hjälp har du instruktioner här: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer .

 

 

Dator-navigering

Effektivisera bokslut

Löpande bokslut innebär att månaden kan stängas utan övertid och missade deadlines. Det är allt vanligare att ekonomiavdelningar får tätare och tuffare deadlines av koncern eller företagsledning, som ofta vill att levreskontra och kundreskontra ska vara stängda kort inpå månadsbrytet. En förutsättning för att detta ska vara möjligt att genomföra är ett modernt systemstöd. Nedan finner tre exempel på hur den moderna ekonomiavdelningen med moderna systemstöd jobbar för att effektivisera bokslut.

Kunskapsbank

Nedan har vi samlat artiklar och on-demand webinar som vi tror kan hjälpa er inför ert årsbokslut. Vi har samlat både generella artiklar men även artiklar relaterat till de produkter vi erbjuder. 
001bloggar bakgrund
Ekonombloggen bild

Prenumerera på Ekonombloggen

Bloggen för dig som ekonom, controller eller ekonomichef.
Läs om allt som rör ekonomens vardag. Från affärssystem, bokslut och redovisning till fakturahantering, analys och budget.

https://www.exsitec.se/hubfs/Webb%20Linnea%20Pa%CC%8Alsson%20-%20web.jpeg

Linnea Pålsson

Affärsutveckling

Vad undrar du om årsbokslut?