1

Wave Image

Innehållsförteckning

  Publicerad: 30.05.24 | Marknadsföring Digital handel

  Vendre & Exsitec utökar sitt partnerskap

  Innehållsförteckning

   Länk till Vendres pressutskick hittar du här

   2022 inledde Vendre och Exsitec ett partnerskap kring implementation, ett samarbete som genererat flera framgångsrika B2B-projekt. Nu utökar Vendre och Exsitec partnerskapet, en strategisk satsning med fokus på att stödja e-handelsföretag i deras digitala närvaro.

   Kombinationen är viktig att nå affärsmålen.

   Kombinationen av en kraftfull e-handelsplattform och gedigen kunskap inom e-handel och marknadsföring är avgörande för att lyckas med digital försäljning. För att hjälpa sina användare att uppnå just detta utökar Vendre och Exsitec nu sitt partnerskap, med målet att skapa affärsvärde för de gemensamma kunderna, direkt från start. 

   “Idag krävs det mer än en kraftfull e-handelsplattform för att lyckas på marknaden. Genom att inkludera Exsitecs specialkompetens inom SEO och Performance Marketing redan från projektets start, hjälper vi våra kunder att förbereda och boosta effekten av den nya e-handeln, inför lansering. Att ha samtliga delar på plats från start innebär att kunden kan börja fokusera på tillväxt och resultat direkt“, säger Tobias Boström, Partner Manager på Vendre.

   Exsitec ser det utökade samarbetet som ett naturligt nästa steg i partnerskapet. 

   “Vi på Exsitec tycker verkligen att det är roligt att fördjupa vårt samarbete med Vendre. Det här steget har på ett naturligt sätt vuxit fram och är ett resultat av att vi sett att vi båda delar målet att vilja skapa verkligt affärsvärde för våra kunder. Vi tror att målet med företagens investering i nya plattformar och webbplatser är att skapa fler affärer. Därför vill vi även stötta Vendre-kunderna i utvecklingen av sin egen affär genom att erbjuda hjälp med att hitta nya kunder och hjälp att ta affären ända i mål”, säger Andreas Lyxell, Affärsområdeschef för Digitala Affärer på Exsitec.

   Utökning av partnerskapet markerar ett viktigt steg i att skapa en mer heltäckande lösning för B2B-e-handel och understryker Vendres och Exsitecs gemensamma mål att erbjuda kvalitetslösningar och stöd till sina kunder. 

    

    

   Läs mer om hur vi på Exsitec jobbar med digital marknadsföring

   Läs mer om hur vi på Exsitec jobbar vi på Exsitec med SEO

   Läs mer om hur vi på Exsitec jobbar med e-handelsplattformen Vendre

    

    

   Relaterade artiklar

   Vad är Business NXT och varför ska jag välja det?

   Ekonomi 4 min

   Vad är Business NXT och varför ska jag välja det?

   Står du inför beslutet att välja mellan Visma.net ERP och Business NXT för ditt företag? Vi går igenom hur du ska tänka.

   Gå från 55% till 80% automatisk hantering av leverantörsfakturor

   2 min

   Gå från 55% till 80% automatisk hantering av leverantörsfakturor

   Effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor genom att automatisera processerna med diagnosverktyg.

   Tankar om integrationer

   Integration 1 min

   Tankar om integrationer

   Strävar ni också efter att era system ska fungera harmoniskt ihop? Exsitec kan hjälpa er med integrationer mellan...

   Toggle Icon Author Avatar

   Kontakta
   skribenten

   Close

   Kontakta Stina Eiming