Digital marknadsföring

Digital marknadsföring för fler lönsamma affärer

 Digital marknadsföring genomförd av specialister 

  Skapar fler affärer

  Ökar din lönsamhet

 

 

 

Digital marknadsföring för fler lönsamma affärer

Att marknadsföring verkligen kan påverka och göra skillnad är ingen nyhet, men däremot vet vi att resultatet blir som bäst när den är intressant och relevant. Vi tycker att marknadsföring är ett utmärkt verktyg för att bygga förtroende som leder till fler affärer för dig och ditt företag. Vi tror att bästa sättet att skapa lönsam marknadsföring är genom att kombinera klassisk kunskap om reklam och kommunikation med kraften i datadriven digital marknadsföring. Och eftersom att vi i ganska stor utsträckning även vet vem vi pratar med, så kan vi anpassa budskap och innehåll för ökad relevans.

Strategisk digital marknadsföring

Vi hjälper varumärkesägare, e-handlare, industrier och tjänsteföretag att nå sina affärsmål. Det gör vi genom att skapa digital marknadsföring som stärker varumärket och driver försäljning. Vi arbetar med marknadsföring i relevanta digitala kanaler som FacebookInstagramGoogle AdsLinkedin och med banner-annonsering i digitala tidningar och magasin. Vi utvecklar webbplatsens synlighet och effektivitet genom SEO (sökmotoroptimering) och konverteringsoptimering.

Mätbara affärsmål

Oavsett om målet är en affär här och nu eller en affärsförfrågan av leads-typ, så är det slutgiltiga affärsmålet nästan alltid detsamma – våra kunder vill göra fler lönsamma affärer. Då är kontinuerlig spårning, mätning och uppföljning av nyckeltal avgörande för att ta rätt beslut och nå uppsatta affärsmål. Läs mer om Spårning och analys.

Digital marknadsföring

En partner för fler affärer

Med hjälp av en smart Innehållsstrategi, Sökmotoroptimering, SEO och Konverteringsoptimering (CRO) optimerar vi våra kunders webbplatser för att attrahera rätt målgrupper och leda dem till konvertering. Här arbetar vi till exempel även med insatser för att skaffa fler följare och  fler leads samt med att leda besökarna till att slutföra köp eller uppfylla andra mål på sajten

Strategi, analys och rapport

En satsning på digital marknadsföring blir sällan lyckad utan en strategi och riktning. Vi hjälper dig att spendera din budget där du får bäst resultat. Genom en ordentligt genomarbetad strategi, analys av resultatet och en tydlig rapport kommer du som beställare få en tydlig inblick i vad som fungerar bäst för din affär. 

digital marknadsföring

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

Linus Clarr Profilbild Rund

Linus Claar
0722 121 552
linus.claar@exsitec.se

 

 

Vill du veta mer om Digital Marknadsföring? Linus svarar gärna på dina frågor.