För dig som vill ta nästa
steg i karriären

Är du redo för att ta mer ansvar och ta nästa steg i din karriär hos oss på Exsitec? På den här sidan hittar du lediga tjänster och medarbetarberättelser från några av våra mer erfarna medarbetare.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Utvalda tjänster

Flera orter - Hybridarbete wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552 - Heltid

Webbutvecklare .NET

Flera orter - Hybridarbete wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552 - Heltid

Konsult Business Intelligence

Flera orter - Hybridarbete wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552 - Heltid

Utvecklare till CRM-område 

Lägg till en rubrik (Instagram-inlägg (fyrkantigt)) (4)

 

Bli en av våra ledande experter

Är du redo att ta ett större ansvar och utveckla dina tekniska och ledande färdigheter? Vill du förbättra din kompetens som chef inom IT-branschen? På Exsitec får du möjlighet att utvecklas, oavsett var du befinner dig i din karriär. Du kommer att utmanas, men också stöttas. Du kommer att lära dig av dina kollegor genom att snabbt få vara delaktig i projekt samt genom att delta i våra olika utbildningsprogram.

Exsitecs ledarskapsprogram:

Ledarskapsprogrammet har pågått varje år sedan 2014 och är ett program som pågår under 2 år. Utbildningen är öppen att sökas för alla som jobbar på Exsitec, oavsett tidigare erfarenheter eller arbetsroll.

Vi vågar prova.

Att våga prova är vår ledstjärna i vårt dagliga arbete. För oss är det viktigt med en kultur där du som anställd känner att vi tror på dig. Vi vill att du uppmärksammar när du ser nya möjligheter för dig och Exsitec, därför tar vi på oss ett ansvar att skapa rätt förutsättningar för dig att våga prova. 

Våga prova är också grunden till vår framgång. Genom att vara nyfikna och modiga, prova nya idéer och metoder som vi kan skapa innovativa lösningar gör vi skillnad för våra kunder på riktigt. Vårt värdeord »framåtanda« är nära förknippat med att våga och innebär att vi är öppna för förändring och alltid beredda att ta oss an nya utmaningar.

Vi blir bättre tillsammans.

Oavsett om det är tillsammans med kollegor, kunder eller samarbetspartners är vi som bäst när vi arbetar tillsammans och hjälper varandra att nå våra mål. Hos oss är det viktigt att känna »glädje« på jobbet och vi tror att det skapas genom att vi stöttar och uppmuntrar varandra. Vi är en gemenskap som alltid strävar efter att förbättra oss tillsammans och det skapar en kultur som vi kan vara stolta över. Om du vill arbeta i en miljö där ditt bidrag räknas och där du kan vara en del av en gemenskap som strävar efter att göra skillnad, har du kommit rätt.

Vi påverkar där vi verkar

På Exsitec gör vi skillnad genom att påverka där vi verkar och vi vill göra skillnad som IT-bolag i IT-branschen, vår »affärsmässighet« och vårt ansvar sträcker sig därför längre än vår egen verksamhet. Vi stödjer och samarbetar med företag och organisationer som arbetar för att skapa en bättre bransch för alla, inte minst för att skapa en jämställd bransch. Vi är stolta över att ha 42 % andel kvinnliga medarbetare, men vi har en bit kvar att gå.

Det första steget mot en lösning av ett problem är att utbilda. Därför tar vi på oss ansvaret att både utbilda oss själva och vår omgivning om de utmaningar som IT-branschen står inför. Vi strävar efter att erbjuda våra anställda möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling, både inom och utanför företaget, för att säkerställa att de har de färdigheter som krävs.

Vi är okomplicerade

Vårt värdeord »enkelhet« genomsyrar allt vi gör,  det är en viktig nyckel till framgångsrika IT-projekt. Vi skapar IT-lösningar som är tillgängliga för många och som bidrar till att göra vardagen enklare för våra kunder. 

Enkelhet handlar också om hur vi är som personer, mot varandra och mot våra kunder. Vi är prestigelösa och okomplicerade, både i vår kommunikation och vårt agerande.

Vi älskar vi digitala lösningar.

På Exsitec förstår vi kraften i IT för att skapa förändring och uppnå mål, både för oss själva och våra kunder. Vi älskar IT på riktigt och det är intresset och nyfikenheten som driver oss att utveckla innovativa digitala lösningar och metoder som gör skillnad. 

Lägg till en rubrik (Instagram-inlägg (fyrkantigt)) (5)

 

Bra att veta!

 

Intern utveckling och karriär

På Exsitec ser vi karriärutveckling som en gemensam resa mellan företaget och individen. Vi vill inte sätta vår personal i boxar som är förutbestämda för exakt vad rollen kommer innebära idag och i framtiden. Istället vill vi att våra anställda känner att de kan utvecklas i sin egen takt, och kan påverka när och om de vill ta nästa steg i deras karriär.

Vi tror att en stor del av att nå våra tillväxtmål handlar om att uppmuntra våra anställda att ta initiativ och testa på nya roller inom företaget, samtidigt som vi ser till att erbjuda utbildning och utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra anställda en mängd olika karriärvägar och stödja dem i att hitta rätt väg för att nå sina personliga och professionella mål. Några exempel på utbildningar är traineeprogrammet, mentorskapsprogrammet, projektledarakademin och vårt ledarskapsprogram. 

För oss är det viktigt att du som anställd tar ansvar för din utveckling samtidigt som du får stöd av företagets ledare. Genom att erbjuda våra anställda möjlighet att växa inom företaget, tror vi att vi inte bara bidrar till vår egen tillväxt, utan också till att skapa en arbetsplats där våra anställda trivs och känner sig motiverade att utvecklas tillsammans med oss.

Lön

På Exsitec värdesätter vi individen och tror på individuellt anpassade löner för att belöna våra anställdas prestationer. Istället för att ha en standardiserad lönetrappa som bestämmer lönenivåer baserat på titlar, värderar vi istället hur en individ presterar i relation till erfarenhet och visad kompetens.

Vi tror att det är rättvist att belöna anställda baserat på individuell prestation och förtjänst, snarare än en fastställd lönestruktur som inte tar hänsyn till individuella insatser. Detta ger oss möjlighet att premiera arbete på hög nivå, som kan resultera i högre löner för duktiga och erfarna anställda.

Att ha individuell lön är en del av vår arbetskultur som är grundad i våra värderingar. Vi tror på samarbete och att låta människor utvecklas i sin egen takt, vilket betyder att vi också vill erbjuda olika och unika möjligheter för våra anställda att växa och utvecklas inom företaget i takt med att vårt företag växer.

Bonus

Exsitec är ett företag som bygger på känslan av tillsammanshet och vi sätter stort värde i att vara ett team. För att undvika konkurrens och främja samarbete har vi valt att inte ha någon individuell bonus. Helt enkelt för att vi vill vinna tillsammans.

Jobba där du vill

På Exsitec vill vi att våra anställda ska känna sig som hemma på arbetsplatsen. Vi är stolta över att ha kontor från Malmö till Luleå, och vi ser till att varje kontor har sin egen unika kultur samtidigt som vi upprätthåller en stark företagsidentitet hos hela företaget. 

Vi tror att det är viktigt att våra anställda har möjlighet att arbeta på en plats som känns rätt för dem och att de har tillgång till stöd och resurser som gör att de kan blomstra inom företaget oavsett var de är placerade geografiskt. 

Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där våra anställda kan trivas och utvecklas, och där de kan känna sig som en del av en gemenskap som sträcker sig över hela landet.

Semester och komptid

Möjligheten att vara ledig och ha flexibilitet i sin vardag är viktigt för vårt välmående och olika perioder i livet lämpar sig med olika semester och ledighetsprinciper. Därför erbjuder vi två alternativ för att stödja våra anställdas individuella behov och livssituationer.

Antingen har den anställde 25 dagars semester med betald övertid och ersättning för restid, eller så är den anställde övertidsavlöst och har 30 dagars semester men ingen extra tidsbaserad ersättning för t.ex. restid eller övertid.

Pensions- och försäkringsförmåner

Exsitec tillhandahåller och bekostar för de anställda följande pensions- och försäkringsförmåner:

  • Tjänstepensionsplan avseende ålderspension, efterlevandeskydd, sjuk- samt premiebefrielseförsäkring
  • Trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA)
  • Tjänstegrupplivförsäkring (TGL)
  • Privatvårdsförsäkring

Utbildning

På Exsitec är vi stolta över att ta ansvar för kompetensbristen inom IT-branschen och vi är engagerade i att skapa en arbetsplats som främjar utbildning och utveckling av våra anställda. Genom att investera i våra medarbetare kan vi fortsätta att leverera de bästa lösningarna till våra kunder och bidra till att stärka IT-branschen som helhet.

Möt vår kollega Mats Stegemann

2022 blev Mats nominerad till årets Employer Branding-person. Klicka på knappen för att läsa intervjun om Mats och hans arbete på Exsitec.

 

 

 

"Det bästa med Exsitec är känslan av gemenskap och andan #bättretillsammans som genomsyrar allt, det gör det roligt att gå till jobbet!"

Lisa Edespong - Exsitecare sedan 2012

 

"Att tillsammans med kompetenta medarbetare lyckas med någon riktigt svårt ger en
stor tillfredsställelse."

Per-Olov Jonsson - Exsitecare sedan 2006


 Träffa fler kollegor

 

Lena Broström - Affärssystemskonsult | Exsitec

Karriär Under 1 min

Lena Broström - Affärssystemskonsult | Exsitec

Hon skapar trygghet för juniora kollegor och passar på att stjäla massor av energi i utbyte. Möt Lena, en av Exsitecs...

Lars Hellgren - Affärssystemskonsult | Exsitec

Karriär Under 1 min

Lars Hellgren - Affärssystemskonsult | Exsitec

Han är ekonomen som fastande för IT-systemen. Möt Lars, en av Exsitecs vassaste konsulter på att hjälpa moderna...

Sophie Kores - Operations manager inom e-handel | Exsitec

Karriär Under 1 min

Sophie Kores - Operations manager inom e-handel | Exsitec

Hon arbetar med att förbättra vardagen för utvecklare och projektledare. Möt Sophie som har passion för hela processen...

 

 

 

 

 

 

https://www.exsitec.se/hubfs/Emma%20Billenius%20(1).webp

Emma Billenius

HR-chef

Mobil: 0733103601
Epost: emma.billenius@exsitec.se