Sticos-illustration-white-500px-1

 

Certified Partner Visma

 

Winvoice 

Winvoice är ett molnbaserat system för elektronisk fakturahantering (EFH) utformat för att effektivisera och automatisera ditt företags processer för fakturahantering. Med Winvoice står användarupplevelsen i centrum; systemet är utformat för enkel installation utan att kompromissa kring funktionaliteten. 

Automatiserat

Molnbaserat och lättillgängligt

Enkelt och användarvänligt gränssnitt

Flerbolagshantering

Detta är Winvoice 

Winvoice är ett modernt, molnbaserat EFH-system för automatiserad fakturahantering. Med Winvoice ligger fokus på användarupplevelsen; enkelt gränssnitt, automatiserade arbetsprocesser, molnbaserat och lättillgängligt samt enkel installation. 

Winvoice integreras sömlöst med Visma.net, Visma eEkonomi och Fortnox.

 

 

Frågor & Svar om Winvoice

För vilket bolag passar Winvoice?

Hur lång tid tar det att komma igång med Winvoice?

Implementationstiden varierar från bolag till bolag, men det är enkelt att komma igång med Winvoice. 

Kan vi integrera Winvoice med övriga verksamhetssystem?

Winvoice kan integreras till ett par olika ERP/ekonomisystem: Visma.net, Visma eEkonomi och Fortnox. Winvoice integreras enkelt och sömlöst till alla dessa system och till Visma.net erbjuds Single Sign-On (SSO) via Visma Connect.

Vad kostar Winvoice?

6 Saker du kommer gilla med Winvoice

 

Tids- och kostnadsbesparingar

Nyttja era resurser på bästa sätt! Med automatiserad hantering av leverantörs-fakturorna kan ni prioritera er tid och era resurser mot det som skapar värde för er verksamhet.

Minimera risk

Med automatisk tolkning och validering säkerställer ni noggrannhet och minskar riskerna för fel vid manuell datainmatning, dubbla betalningar och bedrägeri.

Snabbare fakturahantering

Med automatiserade flöden för attest och påminnelser blir attesteringsprocessen mer tidseffektiv, vilket ger er snabbare fakturahantering och betalningar.

Flerbolagshantering

Jobbar ni med flera bolag? Med Winvoice kan ni själva välja vilka bolag ni vill jobba med, söka fakturor över bolagsgränser och administrera användarbehörigheter. 

Flexibel anpassning

Inget företag är det andra likt. Med Winvoice får ni möjlighet att anpassa efter era unika arbetsflöden och processer, vilket säkerställer en sömlös integration till din verksamhet.

Fakturasök

Hitta den information ni behöver, när ni behöver den. Winvoice fungerar som ett centralt arkiv för er fakturadata och med flera olika sökparametrar hittar och delar ni enkelt den information ni söker.

 

 

 

 

 

Ställ dina frågor om Winvoice till vår expert Ali

Har du frågor om processen för fakturahantering, systemfunktionalitet eller pris? Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så tar Ali kontakt med dig.

Ali M

Ali Mustapha

Affärsutveckling