Vi erbjuder marknadsledande
produkter och tjänster

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som förbättrar er verksamhet och gör skillnad på riktigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt

Vi väljer ut marknadsledande system och tjänster, vi implementerar och konfigurerar lösningen samt ser till att den fungerar i er verksamhet. Med erfarna och nytänkande konsulter hittar vi tillsammans rätt lösning utifrån era behov för att nå era ambitioner.

Integration

Få ut det mesta av era system genom att de verkar som en välfungerade helhet. Vi bygger bärkraftiga integrationer som bidrar till en högre grad av automatisering, färre kostsamma fel och ett snabbare digitaliseringstempo för er verksamhet.

 

Förvaltning

Vi arbetar långsiktigt med våra kunders digitala lösningar. Genom ett proaktivt och löpande utvecklingsarbete av era processer och systemstöd får ni ut det mesta av era digitala investeringar och maximerar nyttan för verksamheten och era anställda.

Support

Slipp avbrott – våra kunniga medarbetare ger er snabb hjälp när ni behöver den. Med en effektiv och personlig support, lättillgänglig kunskapsbank och singel point of contact får ni ut det mesta av era system och tjänster levererade från Exsitec.

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om något av
våra erbjudanden

Verksamhetssystem

Effektivisera er verksamhet genom moderna digitala verktyg. Vi har valt marknadens ledande system som hjälper er till en enklare arbetsvardag.

Affärssystem ·  Fakturahantering
Projekthantering ·  Inköp ·  Lönehantering
Lager & logistik ·  Service & fältarbete

Insikt & data

Ta bättre beslut med hjälp av data. Som experter på analys och rapportering hjälper vi dig att enklare se, förstå och dra nytta av er data.

Beslutsstöd ·  Budget & prognos

Digitala affärer

Maximera er försäljning och nå era affärsmål med hjälp av digitala verktyg och tjänster för försäljning, marknadsföring och kundhantering.

CRM ·  E-handel ·  Marketing Automation
Digital marknadsföring ·  SEO

Skräddarsydda lösningar

Integrera era digitala verktyg för minskad administration och smarta flöden. Komplettera med anpassningar där systemen inte räcker till.

Integration ·  IT-drift ·  Applikationsutveckling

Vi levererar

ERP

Vi har valt ut marknadens ledande ERP-system som hjälper er verksamhet att effektivisera kärprocesserna i er verksamhet.

Fakturahantering

Elektronisk fakturahantering innebär vanligtvis import och skanning, granskning, matchning och kontering, samt attest, uppföljning och slutligen kontroll.

Lön

Molnbaserat lönsesystem, skapat för att klara för framtidens tekniska utmaningar inom lön.
 

Budget och prognos

Förenkla, automatisera och integrera era processer för budget, prognos och planering.  Få stöd att spara tid, samarbeta mer och ta bättre datadrivna beslut.

Analys & rapportering

Backa upp besluten med bättre data. Som experter på systemstöd för analys och rapportering hjälper vi dig att enklare se, förstå och dra nytta av er data.

CRM

CRM-systemet stödjer företagets processer genom hela kundresan, från första kontaktpunkten till ett långvarigt kundförhållande.

Inköp

Inköpsavdelningens arbetsuppgifter sträcker sig över många områden och det finns ett stort behov hos större organisationer att arbeta mer effektivt med strategiska inköp för att minska kostnader.

Lagerhantering

Ett lagerhanteringssystem säkerställer att rätt antal produkter finns tillgängliga, vid rätt tid och på rätt plats. Systemen används för att optimera, analysera och simulera varulager.

Service, bygg & entreprenad

Få en effektiv verksamhet genom systemstöd som digitaliserar er verksamhet, från fält till ledning.

Integrationer

Vi bygger hållbara integrationer som bidrar till en högre grad av automatisering, färre kostsamma fel och en snabbare digitaliseringshastighet för din verksamhet.

Applikationsutveckling

Vi skapar digitala lösningar som effektiviserar er verksamhet, bidrar till er konkurrenskraft och för er närmre era kunder.

IT-drift

Tillsammans med Zedcom erbjuder Exsitec en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov – i ert eget företagsmoln.

Marketing automation

Vi har samlat marknadens bästa system för marketing automation. Vi hjälper er att hitta det som passar just er verksamhet.

E-handel

E-handeln ställer höga krav på företag inom både B2B och B2C. Det räcker inte längre att bara ha ett bra produkt du måste också lyckas med den digitala köpupplevelsen.

Projekthantering

Projekthantering handlar om hur du väljer att hantera ett projekt administrativt för att det ska fungera så smidigt som möjligt, både för dig och kunden.

Digital marknadsföring

Vi bygger hållbara integrationer som bidrar till en högre grad av automatisering, färre kostsamma fel och en snabbare digitaliseringshastighet för din verksamhet.

 

 

Våra kunder

Kopia av Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på systemstöd och digitalisering (1)

Certego

Certego är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Efter att Certego bytte från manuella listor till inköpshantering i Eazystock har effektiviteten skjutit i höjden.

Referenscase (2)-1

Nilson Group

Företaget bestämde sig för 4 år sedan att se över sin hanteringsprocess för leverantörsfakturor och implementerade då Medius AP Automation som komplement till deras ekonomisystem iScala.

Ortomedic-1

Ortomedic

Ortomedic är innovativt och kompetensdrivet företag. De leverar ortopediska implantat, instrument, medicinskteknisk utrusting och har implementerat BxLogistics för att få full kontroll på lagret.

Kopia av Referenscase

Hyper Island

I över 20 år har utbildningsbolaget Hyper Island hjälpt människor och organisationer att öka förståelsen för olika förändringsprocesser i en alltmer digitaliserad värld.

Utmärkelser vi är stolta över

Skärmavbild 2023-01-12 kl. 08.25.00

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillsammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

 

 

 

Undrar du något? Fråga oss!