Vårt erbjudande

Vi väljer ut bra programvaror och tjänster, ser till att de fungerar tillsammans i kundens verksamhet och tar ansvar efter leveransen.

Se vilka områden vi jobbar med

Vi tror på det vi gör

Vi hade en idé om att skapa ett bättre verksamhetsstöd genom att använda komponenter som är speciellt gjorda för sin uppgift, istället för att kompromissa och alltid utgå från den tekniken som ERP-leverantören hade valt.

Vi är specialister på affärssystem, beslutsstöd, digitalisering och skräddarsydda verksamhetsapplikationer. Vi vill välkomna våra kunder till en effektivare, enklare och roligare vardag genom att erbjuda ett bra IT-stöd.

Smarta produkter vi arbetar med

 

Vi har gjort det förr

2019 arbetade med drygt 700 kunder. Oavsett vilket affärsproblem du har finns troligen samma problem och en lösning på problemet hos våra befintliga kunder. Erfarenheten därifrån kan vi återanvända för att skapa bästa möjliga IT-stöd för din verksamhet.

Om vi däremot inte kan hitta lösningen för dig i vår befintliga systempark så har vi en stor utvecklingsavdelning som tar fram skräddarsydda IT-stöd för att hjälpa er att digitalisera er verksamhet.

Mer om hur vi hjälpt våra kunder

 

software-service-1761_bf4cd3ec-76e6-460d-8316-8ad1ae398c93

Företag behöver hjälp med att hitta rätt systemstöd för att effektivisera sina affärsprocesser.

shield-security-1778_7c798e18-156e-4908-bfe2-8cffe2fdf925

Vårt jobb är att digitalisera och förenkla verksamhetskritiska processer för att ge kunden stöd i att uppnå sin fulla potential.

strategy-1527_2ba049ab-b278-401f-8397-f87dbbfa759c

Exsitec skall vara den självklara partnern för en effektivare, enklare och mer digitaliserad arbetsvardag.

Upphandlingskonsult? 

Läs mer här

quotesign

Exsitec har verkligen uppfinningsrika personer, inget är omöjligt för dem och de har mycket bra lösningar.

Marie Carlander Office Management
Se case

One size does not fit all

Man skall se vårt utbud som en meny där det inte är meningen att man skall konsumera alla delar. Som kund kan du istället i samråd med oss välja ut de komponenter som är lämpade som bas för att skapa ett systemstöd för just er verksamhet. Valen kan till exempel baseras på vilken bransch ni verkar inom, vilka transaktionsvolymer ni har, vilken geografi ni verkar på och vilka kostnadsmässiga förutsättningar ni har. One size does not fit all.

 

Skräddarsydda verksamhetssystem

Om vi inte kan hitta lösningen för er i vår befintliga systempark har vi en stor utvecklingsavdelning som tar fram skräddarsydda systemstöd som möter just era behov.

Hitta era konkurrensfördelar

 

Ansvar efter leverans

Vi upprätthåller en gemensam supporttjänst för alla komponenter i vårt erbjudande och vi tar löpande fram och vidareutvecklar integrationerna mellan de olika delarna. Det innebär att ni som kund inte behöver vara rädda för komplexiteten i att sätta ihop eller ansvarsfrågan i att förvalta och vidareutveckla lösningen. 

Support och förvaltning hos Exsitec