Heltid - Stockholm eller Göteborg - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Konsult inom Business Intelligence (Spontanansökan)

Exsitec har på kort tid vuxit fram som sveriges största Qlik-leverantör och vi växer mer och mer på området för Power BI. Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika med hjälp av Business Intelligence. 

 

Konsult inom Business Intelligence (Spontanansökan)

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Som konsult hos Exsitec är ditt viktigaste mål att skapa värde åt våra kunder. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder att förstå sin verksamhet genom att visualisera den data som finns i kundens verksamhetssystem. På detta sätt hjälper vi våra kunder att fatta beslut baserade på fakta istället för magkänsla – detta kallas Business Intelligence. Verktygen vi i första hand använder är QlikView, Qlik Sense och Power BI.

Exsitec har på kort tid vuxit fram som sveriges största Qlik-leverantör och vi växer mer och mer på området för Power BI. Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika med hjälp av Business Intelligence.

Vi letar efter dig som antingen har jobbat några år med affärssystem, verksamhetsutveckling, analys eller varit beställare av Business Intelligence-tjänster och nu själv vill vara konsult och leverera Business Intelligence till andra företag.

Tillsammans med kunden kommer du bygga lösningar som hjälper organisationen att bättre se, förstå och agera utifrån sina data. Som Business Intelligence-konsult får du jobba nära kravställare/användare och kommer se den nytta dina lösningar skapar för kunderna.

Hos oss blir du en del av vårt växande team där tillsammansheten är något vi brinner starkt för. Du får en härlig onboarding med fokus på teamkänsla, hjälpsamhet och tid till att lära.

Vi letar efter dig som:

  • Älskar problemlösning såväl i arbetslivet som på fritiden
  • Är nyfiken
  • Är driven och självständig
  • Gillar att utvecklas genom samarbete med andra människor
  • Har möjligtvis grundläggande databaskunskaper
  • Är öppen och nyfiken, du säger vad du menar och menar vad du säger

Du gillar: 

  • Att visualisera verksamhetsdata för att förenkla dataanalyser
  • Att bygga innovativa och användbara lösningar
  • Att bygga enkla gränssnitt mellan teknik och människa

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/Linn%20Gr%C3%B6nqvist.webp

Linn Grönqvist

Talent Acquisition Specialt

Mobil: 0701464776

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet