Heltid - Flera orter - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Affärsystemskonsult inom service, bygg och entreprenad

Exsitec har vuxit kraftigt de senaste åren och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt nya område kring Service, Bygg och Entreprenad.

Här får du chansen att i en utvecklande roll ta fram ett nytt erbjudande i ett företag med stark tillväxt och föränderlig miljö. Du blir en del av vår gemenskap och härliga kultur där vi tror på att vi blir bättre tillsammans.

Affärsystemskonsult inom service, bygg och entreprenad

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Du kommer arbeta med att implementera och vidareutveckla kunders system och arbetssätt. Här får du chansen att i en utvecklande roll ta fram ett nytt erbjudande i ett företag med stark tillväxt och föränderlig miljö. Du blir en del av vår gemenskap och härliga kultur där vi tror på att vi blir bättre tillsammans.

Dina arbetsuppgifter: 

 • Arbeta som konsult med Exsitecs inom bygg, service och entreprenad
 • Projektleda implementeringsprojekt
 • Leda förändringsarbete hos våra kunder
 • Utbilda nya kunder i systemet våra systemlösningar
 • Kontakt med kundföretag gällande projekthantering, tidrapportering, ÄTOR etc
 • Rådge våra kunder och hjälpa dem få effektiva flöden genom bygg och entreprenadprojekt

För att passa i rollen brinner du för att hjälpa kunder och sätter stor prestige i att underlätta vardagen för våra kunder. Ditt driv, din noggrannhet och stora passion för service- och installationsbranschen gör att du kommer trivas och vidareutvecklas i denna roll. Vi tror också att du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar ibland sker snabbt. Med din nyfikenhet tvekar du inte för att dra igång egna projekt och initiativ. Du är dessutom teknisk och gillar att förenkla processer. Meriterande för den här rollen är om du har tre eller fler år arbetslivserfarenhet samt god kännedom om flera branschsystem för service/installation, bygg eller entreprenad.

Du gillar: 

 • Problemlösning, genom analys och logiskt tänkande
 • Att lyssna till och analysera kunders krav
 • Att skapa användarvänliga system
 • Att driva saker framåt
 • Att planera och strukturera
 • Att tänka nytt och våga ifrågasätta
 • Att arbeta i grupp
 • En arbetsplats som värdesätter glädje, framåtanda och öppenhet

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/linn%20alvin.webp

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet