Lediga jobb inom IT

På den här sidan hittar du samtliga tjänster som finns tillgängliga på Exsitec.
I listan hittar du både jobb för dig som är student och för dig som är mer erfaren.


 

 

 

 

 

Heltid - Östersund - Hybridkontor
Sista ansökningsdatum: 2024-06-07

IT-specialist

Om oss

På Exsitec kombinerar utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner.

Du kommer att få arbeta med de senaste teknologierna tillsammans med begåvade kollegor som liksom du brinner för informationsteknologi och den nytta den gör för våra kunder. Du arbetar både självständigt på kunduppdrag och på uppdrag tillsammans med kollegor inom leveransområdet IT Drift och Säkerhet. Vår personal ska göra skillnad för våra kunder och se till att de lyckas.

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur? Vi är beredda att satsa på dig!

Rollen 

IT Drift & Säkerhet på Exsitec expanderar och vi behöver fler kompetenta IT-tekniker. I rollen som IT-specialist är ditt fokus på kundnöjdhet och arbetar med att utveckla och optimera våra kunders IT-miljöer både på plats och distans. Du kommer arbeta brett med mycket varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut och kan bland annat innehålla planering och genomförande av nya kundmiljöer, drift av Windows servermiljöer, migreringar och konsolidering av kunders servermiljöer, virtuella miljöer, säkerhet, SAN och mycket annat spännande.

 

Om dig

För att nå framgång i den rollen ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av mångsidigt arbete inom Microsoft miljöer, tillhörande plattformar, tjänster och drift av dessa. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande utbildning/certifiering.

Du har goda kunskaper inom Windows Server och gärna erfarenhet från andra Microsoft-baserade produkter som AD, Exchange, Hyper-V och SQL. Du tycker om att arbeta mot kund och har ett genuint intresse av kunders miljöer och utvecklingspotential.

Som person är du lösningsorienterad och drivs av att hitta bra lösningar på komplexa tekniska utmaningar. Du motiveras av att presentera nya bättre anpassade lösningar för kundens IT-miljö och vill alltid ge kunden det där lilla extra genom att supportera och dela din kunskap.

Du är självgående med en god förmåga att ta eget initiativ men lika bra att samarbeta tillsammans med kollegor i olika teamleveranser och arbetsuppgifter. Du är strukturerad i ditt arbete och bra på att planera och nå uppsatta mål. Krav att du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt meriterande är att du har B-körkort.

 

Vi tror du under dina år inom IT-teknik jobbat med följande

  • Server- och applikationsdrift (Exempelvis serveruppsättningar, patchning m.m.)
  • Active Directory och Entra AD 
  • Microsoft 365-suiten
  • Powershell och automatisering
  • SQL
  • Olika typer av projekt (så som migrerings- och införandeprojekt)

Det är starkt meriterande om du arbetat med nätverk, digital arbetsplats (Intune).

 

Välkommen till Exsitec!

Vi älskar IT och förstår kraften i digitala lösningar för att skapa förändring och uppnå mål. Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet som gör skillnad hos våra kunder - på riktigt

Kontaktuppgifter

Linn Leander

Talent Acquisition Specialist


Mobil: 0701464776
Epost: linn.leander@exsitec.se

 

 

Undrar du något? Vi svarar gärna på dina frågor.