Heltid - Flera orter - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Utvecklare till CRM-området

Exsitec fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området CRM får du vara med och bygga användarvänliga lösningar i framkant.

Utvecklare till CRM-området

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Inom området CRM får du vara med och bygga användarvänliga lösningar i framkant, med fokus på att skapa bästa möjliga upplevelse för användare, kunder och leverantörer. Du arbetar i ett agilt team som kombinerar djup teknisk kompetens med förståelse och intresse för våra kunders verksamhet.

Företagskulturen är vår absolut viktigaste byggsten. Vi är en seriös men för den delen inte så allvarlig arbetsplats där idéer uppmuntras oavsett nivå. Extra bra tror vi det bli om initiativen utforskas tillsammans med andra.

Vi behöver bli fler och söker nu efter utvecklare som kan vara med och anpassa CRM-systemets funktioner efter kundernas specifika behov och önskemål. Vi bygger lösningar som grundar sig i CRM-systemets funktionalitet men som efter vidareutveckling och anpassning stödjer många olika delar av våra kunders verksamheter. Som utvecklare hos oss får du också vara med och bygga integrationer (t.ex. mot affärssystem) och webbportaler. Som utvecklare i CRM-teamet kommer du arbeta med LAMP-arkitektur.

Vi letar efter dig som:

  • Har minst ett års erfarenhet av utveckling (erfarenhet av PHP, MySQL och Javascript är meriterande)
  • Vill kombinera teknisk kompetens med verksamhetsintresse
  • Trivs med att arbeta i team och driva projekt hela vägen från start till mål
  • Är engagerad och strävar efter att ständigt utvecklas, tillsammans med kollegor och kunder
  • Är lösningsorienterad och kan definiera den bästa lösningen för specifika situationer

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/linn%20alvin.webp

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet