Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Konsultbolaget Exsitec utsedda till Karriärföretag 2020

Konsultbolaget Exsitec utsedda till Karriärföretag 2020

Efter framgångarna med traineeprogram år efter år, och inte minst senaste traineeprogrammet med 35 deltagande nyexaminerade, har Exsitec nu även blivit utsedda till Karriärföretag 2020 av Karriärföretagen.

Utmärkelsen delas ut till företag och organisationer i Sverige och alla har möjligheten att bli ett Karriärföretag. För att få utmärkelsen krävs det att företaget lever upp till Karriärföretagens kriterier. Målet med utmärkelsen är att lyfta företag som vägleder studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Priset har delats ut sedan 2011 och är varje år en lista över de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Vi är väldigt stolta över att vårt arbete kring employer branding ger oss den här typen av uppmärksamhet. Det här priset är ett resultat av arbetet som vi gör tillsammans. Vårt kontinuerliga engagemang kring att synas och verka på landets universitet, vårt traineeprogram, vår podcast, hur vi kommunicerar på sociala medier och inte minst vår egen webb. Jag är väldigt stolt över det vi gör tillsammans!” - Emma Billenius, HR-chef Exsitec.

Läs hela nyheten här

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering