Karriär på Exsitec

Vi är experter på integration

Företag fortsätter att digitalisera i ökande takt, och utbudet av nya tjänster och system växer. I centrum för allt detta står systemintegration - det som möjliggör att alla smarta tjänster blir en fungerande helhet. Vår ambition är att vara bäst i norden på att skapa enkla och hållbara integrationslösningar för medelstora företag. Vill du vara med på resan?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All systemintegration börjar med en förståelse för ett företags arbetsprocesser och hur dessa kan effektiviseras. Detta ska sedan översättas till en teknisk lösning som både ska lösa behovet nu, men också kunna förändras över tid när behovet gör det.

Vi arbetar nära våra kunder och med att formulera behov, driva projekt och förvalta lösningar.

Vi arbetar med modern teknik, med Microsoft Azure och .NET i centrum, för att skapa både stora och små integrationslösningar.

Vi vågar prova.

Att våga prova är vår ledstjärna i vårt dagliga arbete. För oss är det viktigt med en kultur där du som anställd känner att vi tror på dig. Vi vill att du uppmärksammar när du ser nya möjligheter för dig och Exsitec, därför tar vi på oss ett ansvar att skapa rätt förutsättningar för dig att våga prova. 

Våga prova är också grunden till vår framgång. Genom att vara nyfikna och modiga, prova nya idéer och metoder kan vi skapa innovativa lösningar som gör skillnad för våra kunder på riktigt. Vårt värdeord framåtanda är nära förknippat med att våga och innebär att vi är öppna för förändring och alltid beredda att ta oss an nya utmaningar. 

Vi blir bättre tillsammans.

Oavsett om det är tillsammans med kollegor, kunder eller samarbetspartners är vi som bäst när vi arbetar tillsammans och hjälper varandra att nå våra mål. Hos oss är det viktigt att känna glädje på jobbet och vi tror att det skapas genom att vi stöttar och uppmuntrar varandra. Vi är en gemenskap som alltid strävar efter att förbättra oss tillsammans och det skapar en kultur som vi kan vara stolta över. Om du vill arbeta i en miljö där ditt bidrag räknas och där du kan vara en del av en gemenskap som strävar efter att göra skillnad, har du kommit rätt.

Vi gör skillnad.

På Exsitec gör vi skillnad genom att påverka där vi verkar och vi vill göra skillnad som IT-bolag i IT-branschen, vår affärsmässighet och vårt ansvar sträcker sig därför längre än vår egen verksamhet. Vi stödjer och samarbetar med företag och organisationer som arbetar för att skapa en bättre bransch för alla, inte minst för att skapa en jämställd bransch. Vi är stolta över att ha 42 % andel kvinnliga medarbetare, men vi har en bit kvar att gå.

Det första steget mot en lösning av ett problem är att utbilda. Därför tar vi på oss ansvaret att både utbilda oss själva och vår omgivning om de utmaningar som IT-branschen står inför. Vi strävar efter att erbjuda våra anställda möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling, både inom och utanför företaget, för att säkerställa att de har de färdigheter som krävs.

Vi är okomplicerade.

Vårt värdeord enkelhet genomsyrar allt vi gör, det är en viktig nyckel till framgångsrika IT-projekt. Vi skapar IT-lösningar som är tillgängliga för många och som bidrar till att göra vardagen enklare för våra kunder.

Enkelhet handlar också om hur vi är som personer, mot varandra och mot våra kunder. Vi är prestigelösa och okomplicerade, både i vår kommunikation och vårt agerande.

Vi älskar vi digitala lösningar.

På Exsitec förstår vi kraften i IT för att skapa förändring och uppnå mål, både för oss själva och våra kunder. Vi älskar IT på riktigt och det är intresset och nyfikenheten som driver oss att utveckla innovativa digitala lösningar och metoder som gör skillnad. 

Våra lediga tjänster

Heltid - Hybridarbete wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Integrationsutvecklare

Vi fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området applikationsutveckling och...

Heltid - Hybridarbete wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552 

Integrationssupport

Vi fortsätter att växa och letar ständigt efter nya engagerade medarbetare. Inom området applikationsutveckling och 

Några kollegor berättar mer

Ludwig Wikblad - Konsult Applikationsutveckling  | Exsitec

Karriär Under 1 min

Ludwig Wikblad - Konsult Applikationsutveckling | Exsitec

Han är experten som lär kollegorna om arkitektur. Möt konsulten Ludwig som använder programmering som verktyg för att...

Ellinor Ihs Håkansson - Konsult Applikationsutveckling  | Exsitec

Karriär Under 1 min

Ellinor Ihs Håkansson - Konsult Applikationsutveckling | Exsitec

Hon är kogitionsvetaren som som brinner för att göra de speciella lösningarna hos kunderna. Möt Ellinor som sparar...

André Lejonqvist - Teamledare  | Exsitec

Karriär Under 1 min

André Lejonqvist - Teamledare | Exsitec

André leder ett team av utvecklare där projekten handlar om att ge kunderna konkurrensfördelar genom smarta om än...

Möt fler i teamet

Namnlös design - 2023-10-18T142308.916


Martin Kaldma

Exsitecare sedan 2015

Namnlös design - 2023-10-18T102231.603


Freja Boholm

Exsitecare sedan 2022

Namnlös design - 2023-10-18T102238.100


Erik Ståhl

Exsitecare sedan 2020

Namnlös design - 2023-10-18T102711.709


Anna Furugård

Exsitecare sedan 2021

Varför Exsitec?

 

Utveckling

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom våra interna mentor- , ledarskaps- och säljprogram. Dessutom åker du kontinuerligt på externa och interna konferenser för att lära dig om nya områden, dela kompetens och inspireras.

Flexibilitet

Hos oss tillämpar vi komptid vilket gör att du hanterar din arbetstid flexibelt. Då vi är spridda på flera orter i Norden kan du dagligen välja vilken ort du arbetar på. Eller så kanske du vill byta permanent från en ort till en annan!  

Variation

Idag har vi fler än 4000 kunder, detta ger oss en varierad vardag där du stöter på många typer av verksamheter med olika behov och utmaningar. Vi tar hem våra projekt till kontoren och arbetar allt som oftast i en multiprojekt-miljö.

Hälsa

Exsitec strävar efter att ha en mycket hög friskvårdsnivå. Därför betalar vi 5000 kr i friskvårdsbidrag till våra anställda och har för samtliga anställda tecknat en förmånlig sjukförsäkring.

Föräldralön

Exsitec har som målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare för alla medarbetare och det innebär naturligtvis att vi prioriterar olika förmåner som ska vara meningsfulla både avseende intresse och livsstil men också vid olika tidpunkter i livet. Därför erbjuder vi föräldralön till alla anställda. 
 

Sociala aktiviteter

På Exsitec gillar vi att umgås med varandra och vi anordnar året runt aktiviteter för alla intressen. Vare sig du gillar att måla, träna crossfit eller prova mat så är vårt mål att det ska finnas aktiviteter som passar just dig

Eric-johansson-webinar

 

 

Undrar du något? Affärsområdeschef Eric svarar gärna på dina frågor.