Heltid - Flera orter - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Konsult Budget & Planering/BI (spontanansökan)

Exsitec är sveriges största Planacy-leverantör och vi vill fortsätta växa. Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver hitta fler kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder bli mer framgångsrika. Vi är flexibla och kan anpassa systemet för olika behov, så våra kunder finns i många olika branscher och storlekar. Planacy är också ett system som går snabbt att implementera, så du kommer hinna möta många olika kunder.

Konsult Budget & Planering/BI (spontanansökan)

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Som konsult hos Exsitec är ditt viktigaste mål att skapa värde åt våra kunder. Vi hjälper våra kunder att arbeta mer effektivt genom att förenkla och effektivisera deras finansiella planering och göra den mer datadriven. Verktyget vi arbetar med är Planacy, ett modernt svenskt marknadsledande system för datadriven budget, prognos och planering. 

Som Planacy-konsult får du jobba nära kravställare/användare och kommer se den nytta dina lösningar skapar för kunderna. Du kommer behöva vara nyfiken och sätta dig in i kundens problem och behov. I rollen har du stor nytta av en bakgrund som Controller, eller någon annan budgetnära roll.

Som konsult hos Exsitec är dina arbetsuppgifter varierade. Du arbetar med flera kunder och ingen dag är den andra lik.

Hos oss blir du en del av vårt växande team där tillsammansheten är något vi brinner starkt för. Du får en härlig onboarding med fokus på teamkänsla, hjälpsamhet och tid till att lära. 

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Vi letar efter dig som t.ex. har jobbat några år med controlling eller prognosarbete eller varit beställare av budget- & planeringsverktyg och nu själv vill vara konsult. Är du en person som jobbat tidigare med Business Intelligence-verktyg eller affärssystem är du också intressant.

  • Du älskar problemlösning såväl i arbetslivet som på fritiden
  • Du är nyfiken och noggrann
  • Du är driven och självständig
  • Du gillar att utvecklas genom samarbete med andra människor
  • Du har möjligtvis kunskaper inom datamodellering, databaser, Qlik, PowerBI eller liknande
  • Du är öppen och nyfiken, du säger vad du menar och menar vad du säger
  • Du har gärna erfarenhet från att arbeta med budget/planerigsarbete

Du gillar: 

  • Att få inblick i och förstå de finansiella drivarna i många olika företag
  • Att bygga innovativa och användbara lösningar
  • Att bygga enkla gränssnitt mellan teknik och människa

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/Tove-rustas-rund.webp

Tove Rustas Weigurd

Leveransområdeschef

Mobil: +46761785519

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet