Lediga jobb inom IT

På den här sidan hittar du samtliga tjänster som finns tillgängliga på Exsitec.
I listan hittar du både jobb för dig som är student och för dig som är mer erfaren.


 

 

 

 

 

Heltid - Flera orter - Hybridkontor
Sista ansökningsdatum: 2024-02-29

[Öppen ansökan] Webbutvecklare

Inom området Digitala affärer får du vara med och bygga användarvänliga lösningar i framkant, med fokus på att skapa bästa möjliga upplevelse för användare, kunder och leverantörer. Du arbetar i ett agilt team som kombinerar djup teknisk kompetens med förståelse och intresse för våra kunders verksamhet. 

Företagskulturen är vår absolut viktigaste byggsten. Vi är en seriös men för den delen inte så allvarlig arbetsplats där idéer uppmuntras oavsett nivå. Extra bra tror vi det blir om initiativen utforskas tillsammans med andra. 

Som utvecklare på Exsitec har du daglig kontakt med kunder och medarbetare. Du är en del av projektet från förstudie till leverans och därefter vidareutveckling av våra kunder och deras siter. Vi tror på ett stort eget ansvar och att du som utvecklare kan jobba självständigt och lösningsorienterat. Du är med och tar fram lösningsförslag, säkerställer att den tekniska lösningen möter kundens behov.

Inom området Digitala affärer har vi fler leveransområden med möjligheter att jobba som utvecklar inom både CRM och e-handel. 

Området CRM

CRM-systemets funktioner efter kundernas specifika behov och önskemål. Vi bygger lösningar som grundar sig i CRM-systemets funktionalitet men som efter vidareutveckling och anpassning stödjer många olika delar av våra kunders verksamheter. Som utvecklare hos oss får du också vara med och bygga integrationer (t.ex. mot affärssystem) och webbportaler. Som utvecklare i CRM-teamet kommer du arbeta med LAMP-arkitektur. Våra utvecklare jobbar främst med CRM systemet SugarCRM, men Exsitec levererar också Hubspot och SuperOffice. 

Området E-handel

Inom e-handel jobbar vi dagligen med att hjälpa våra kunder att optimera sin digitala handel. Det kan gälla allt från att se till att sidan har bästa möjliga förutsättningar för att genomföra ett köp till att integrationer mot interna system lirar som de ska.

För att trivas extra bra hos oss tror vi att du uppskattar att arbeta med andra människor som också brinner för e-handel och webbutveckling med tekniker som  ASP.NET, C# och MS SQL Server. Vi jobbar med plattformar såsom Litium, Storm/Norce, Vendre eller Umbraco

Just nu söker vi inte personer aktivt inom området men om du är intresserad av oss får du gärna lämna in en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig när behov uppstår. 

Kontaktuppgifter

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR


Mobil: +46701428563
E-post: linn.alvin@exsitec.se 

 

 

Undrar du något? Vi svarar gärna på dina frågor.