Heltid - Flera orter - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Webbutvecklare .NET

Vill du jobba i en spännande, expanderande bransch, ihop med ett eget härligt team med likasinnade kollegor och för en snäll och rolig arbetsgivare? Hos oss blir du en viktig del av helheten i ett projekt och du får se hur dina idéer och lösningar blir till verklighet och vilken nytta de skapar för våra kunder!

Webbutvecklare .NET

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Vi söker efter personer som tycker om utmaningar och att vara med och bygga moderna lösningar i framkant. Hos oss får du kombinera djup teknisk kompetens med förståelse och intresse för våra kunders affär. Vi arbetar tight i korsfunktionella agila team, där vi har ett gemensamt ansvar att leverera lösningar till våra kunder som både de och vi är nöjda med.

Som utvecklare på Exsitec har du daglig kontakt med kunder och medarbetare. Du är en del av projektet från förstudie till leverans och därefter vidareutveckling av våra kunder och deras siter. Vi tror på ett stort eget ansvar och att du som utvecklare kan jobba självständigt och lösningsorienterat. Du är med och tar fram lösningsförslag, säkerställer att den tekniska lösningen möter kundens behov och hjälper och stöttar dina medarbetare. Men framförallt blir det en hel del kod!

 • Du älskar att koda och att ta fram smarta lösningar!
 • Du gillar branschen och är nyfiken på teknik i framkant. Vi tycker att det är härligt testa och prata om ny teknik.
 • Du är kundorienterad. Vi älskar våra kunder och brinner för att optimera deras affär och ha roligt tillsammans!
 • Du har god social kompetens och tycker om att arbeta med och dela med dig till andra.
 • Du är lösningsorienterad och gillar att sätta dig in i kundens situation.
 • Du har gått en relevant utbildning, gärna en högskole-/civilingenjörsexamen inom datateknik eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av utveckling.
 • Du har konsultvana och arbetat kundnära i ett antal projekt.
 • Du har kunskap och intresse inom ASP.NET, C# och MS SQL Server.
 • Du är engagerad och strävar efter att ständigt utvecklas, tillsammans med kollegor och kunder!


Kanske har du även jobbat med

 • Integrationer mot CRM och affärssystem, etc.
 • Erfarenhet av Business Intelligence och dashboards
 • E-handel och plattformar såsom Optimizely, Litium, Storm/Norce eller Umbraco

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/linn%20alvin.webp

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet