Säljsystem - nästa generations CRM 

Säljsystem är en viktig del av nästa generations CRM-system, specifikt designat för att effektivisera säljavdelningens processer och skapa en sömlös kundupplevelse. Effektivisera genom skapandet av transparens inom verksamheten med hjälp av sparad kundhistorik i systemet. 

Lättare hantering av säljprocesser

I ert säljsystem kommer ni lätt kunna skapa och skicka offerter. Genom att strukturera upp kontakter, leads och olika projekt kommer ni kunna förenkla hela säljprocessen. 

Lättare prognostisering

Få prognoser genom ditt säljsystem genom automatisk analys av tidigare data från CRM:et. Genom säljsystemet kan du även inkludera data från externa källor, som kanske inte finns med i din egen databas.

Skräddarsy utefter era mål

Med hjälp av olika verktyg i säljsystemet kan ni bestämma, förutspå och nå era intäktsmål. Genom detta kan ni kan få en djupare insikt i era teams prestationer och anpassa era mål därefter.  

Stor anpassningsbarhet

I ert säljsystem finns det stora möjligheter för att anpassa exempelvis företagskort efter era behov. 
Vad är CRM?

 

  

 

 

 

 

Start CRM-system Säljsystem

Våra säljsystem

hubspot-sales-hub

superoffice-sales

Sugar-Sell-Let-The-Platform-Enter-The-Data@2x-1024x841

HubSpot Sales hub 

AI

I HubSpot finns en inbyggd AI-funktion som kan hjälpa dig skapa både prospekteringsmail och CTA:er. 

Prospektering

Ta hand om era leads och kommande säljaktiviteter i ett personligt workspace, där ni kan omvandla leads till affärer.

Mailhantering

I HubSpot kommer ni kunna skapa templates för mailutskick, som går att redigera och optimera. Dessutom kan ni enkelt se när era leads öppnar mail, och därigenom följa upp för att snabbare stänga affärer.

Automatisering

Sätt upp automatiserade och personliga mail, samt uppföljningar för att förenkla säljprocessen. 

Följ upp samtal

Skapa, spela in och logga automatiskt era säljsamtal i ert CRM. 

SuperOffice Sales

AI

I Superoffice finns en direkt koppling till ChatGPT, där användarna direkt kan använda AI-chatten inne i systemet. 

Integrationer

I SuperOffice finns färdiga integrationer med mail och kalender, vilket innebär att ni kommer kunna skapa aktiviteter direkt i Outlook.

Sales intelligence

Med Sales Intelligence kommer ni automatiskt bli påminda om kunder som behöver följas upp, avtal som behöver förnyas och framtida kundaktiviteter som behöver schemaläggas.

Listor och urval

Med data i ert CRM kommer ni kunna skapa prognoser och segmenteringar utifrån färdiga filter. Ni kommer även kunna skapa olika diagram och dashboards anpassade utefter datan. 

Säljguide

Sätt upp säljprocessens olika steg i kronologisk ordning, där ni kommer kunna bli påminda om alla steg. Genom att sätta en standard kommer ni kunna förenkla för ert säljteam vad gäller strategi och budskap. 

Sugar Sell

AI

I SugarCRM finns deras egna AI, SugarPredict. Genom SugarPredict kan du få verksamhetskritiska förutsägelser, till och med genom ofullständig data.

Automatisk analys

Automatisk analys av data från olika källor och få viktiga uppdateringar real-time. 

Kundkommunikation

Håll en enhetlig kommunikation med era kunder genom sömlös tonalitetsanalys i säljsystemet. Få snabb tillgång till köphistorik, affärsmöjligheter och mycket mer. 

Kartlägg kundresan

Kartlägg enkelt varje kundresa hela vägen från första interaktionen, för att försäkra er om att säljarna vet precis när och hur de ska ta kontakt. 

Förnyelsemöjligheter

Med inbyggd support för prenumeranter och användarvänliga funktioner för befintliga prenumerationer, samt många andra funktioner kommer ni aldrig gå miste om en chans för förnyelse. 

Svenska Institutet implementerar ett säljsystem 


“Nu har vi en översikt av alla kontakter och leads och kan jobba mer strategiskt och databaserat.”
Jan-Frederic Buss | Projektledare - Svenska institutet. 

Svenska institutet - logga

  Varför Exsitec?

Vi kan digital försäljning, på riktigt! 

Vi hjälper inte bara andra verksamheter med att automatisera sin försäljning. Våra egna sälj- och marknadsteam arbetar dagligen med automatiserade aktiviteter kopplat till försäljning och marknadsföring. Med andra ord vet vi vad vi pratar om. 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Hur arbetar en modern säljavdelning? 

Utnyttjar automatiska processer 

Följer upp försäljningen 

Tar hand om sina leads 

Integrerar med resten av företaget

Hur kommer vi igång?

Vad är nästa steg i att införskaffa ett nytt säljsystem? Om ni börjar känna er klara med era efterforskningar brukar det ofta stå och väga mellan några olika system som blivit utvalda.

Vi vet hur svårt det kan vara att välja bland alla lösningar där ute i systemdjungeln. Våra experter arbetar dock med detta varje dag. Fråga gärna Liza så guidar hon dig rätt och svarar på dina frågor.

Vill ni göra mer efterforskningar? Vi förstår er, att hitta ett nytt säljsystem är en komplex och omfattande process. Därför har vi försökt hjälpa er genom att ta fram en guide i hur ni kravställer ett CRM-system. Ladda ner guiden och kom ihåg att Liza finns här om du har några frågor.

 

CRM-kravspec

liza bruze - boll för webb

 

 

Undrar du något? Liza svarar gärna på dina frågor.