Mattias Segerström
Mattias Segerström
kontakta mig

Mobigo - Arbetsorderhantering för Fastighetsbranschen

Mobigo - Arbetsorderhantering för Fastighetsbranschen

 

Är ditt mål välskötta fastigheter och nöjda kunder? Mobigo är systemet som hjälper fastighetsförvaltare och fastighetsbolag att arbeta effektivt med tillsyn, skötsel, underhåll och felanmälningar. Det ger dina medarbetare mer tid för kundvård, service och dialog med hyresgäster och samarbetspartners. e och fastighetsbolag att arbeta effektivt med tillsyn, skötsel, underhåll och felanmälningar. Det ger dina medarbetare mer tid för kundvård, service och dialog med hyresgäster och samarbetspartners.

Fakta för fastighetsägare

 

Vill du se hur systemet fungerar och se exempel på olika funktioner? Tryck på knappen för att komma till vår guide för olika funktioner i Mobigo. 

Se hur det ser ut

Ett system för hela arbetsflödet

I Mobigos kalender får du en överblick av arbetsbelastningen och kan enkelt planera och fördela alla inkommande uppdrag. Dina medarbetare har all information med sig och sköter rapporteringen av jobben med mobilen. Klara och återrapporterade uppdrag kontrolleras och justeras innan de exporteras till faktureringssystemet. Med efterkalkylen kan du se att uppdrag och avtal går ihop ekonomiskt.

Felanmälningar från hyresgäster

Med Mobigos kundportal kan dina hyresgäster enkelt göra felanmälningar och sedan följa sina ärenden där. Eller så jobbar administratörer eller callcenterpersonal direkt i Mobigo desktop med ärendehanteringen. Vill du kan dina hyresgäster få meddelanden om utförda och slutförda åtgärder via sms.

Bifoga och dokumentera

Bifoga checklistor för FM-tjänster eller städning, foton och ritningar till uppdrag, kunder och objekt så att alla har den information de behöver. Dokumentera jobb, systematiskt brandskydd och andra åtgärder. Ta bilder och spara tillsammans med uppdraget.

Leverantörer och entreprenörer direkt i systemet

Lägg in leverantörer och underentreprenörer i systemet så kan du knyta arbeten, tid och material till dem.

Integration med affärsystem och lönesystem

Idag talas det mycket om automatisering och hur man kan effektivisera arbetsprocesserna inom ett företag. Integrationer bidrar till att få systemen att arbeta tillsammans och kännas som en enhet ut mot användarna. Med Mobigo finns det integrationer till de mest förekommande affärssystem och lönesystem på den svenska marknaden.

 

Läs mer om Mobigo här

 

kom i kontakt med våra säljare 

 

 

Kontakta skribenten

Mattias Segerström
Mattias Segerström