1

Wave Image

Innehållsförteckning

  Publicerad: 03.06.24 | Service, bygg och entreprenad

  Exsitec ingår samarbetsavtal med twoday INSIKT för service-, bygg-, och entreprenadbranschen

  Innehållsförteckning

   Exsitec ingår samarbete med företaget twoday gällande produkten INSIKT, en produkt med starkt fäste inom service-, bygg- och entreprenadbranschen. Samarbetet stärker Exsitec befintliga erbjudande till branschen. 

   Exsitec och twoday har redan idag flera gemensamma kunder inom service-, bygg- och entreprenad. Genom samarbetet hoppas Exsitec och twoday att ännu fler företag i branschen ska kunna komplettera sina befintliga lösningar med starkare stöd kring analys av data. 

   – Vi ser en fin potential i samarbetet och har i dagsläget flera gemensamma kunder inom både bygg- och fastighetsbranschen. Även om båda branscherna i dagsläget har ett tuffare läge, så vet vi att det är två eftersatta branscher vad gäller digitalisering som behöver mycket hjälp framöver. Där kan vi tillsammans hjälpa företag med en bra lösning för verksamhetens alla flöden och till en mer digital arbetsvardag, säger Niklas Ek, affärsområdeschef Exsitec

   Systemet från twoday stöttar företag med planering, projekt, analys och målstyrning och har idag tusentals användare. Petter Lundström på twoday menar att samarbetet kommer erbjuda de gemensamma kunderna, inom framför allt entreprenad och fastighetsbranschen, en marknadsledande BI lösning för projekt och verksamhetsstyrning baserat på produkten INSIKT.

   – Vi väljer partners med omsorg och är väldigt glada över vårt samarbete med Exsitec, som med en hög verksamhetskompetens är en helhetsleverantör av kompletta IT lösningar. Tillsammans kan vi nu erbjuda våra gemensamma kunder en marknadsledande BI lösning för projekt och verksamhetsstyrning, Petter Lundström, twoday. 

   För mer information kontakta:
   Niklas Ek - Niklas.ek@exsitec.se

   Läs mer om digitalisering för bygg- och servicebranschen eller om digitalisering för service- och installation

   Relaterade artiklar

   Vad är Business NXT och varför ska jag välja det?

   Ekonomi 4 min

   Vad är Business NXT och varför ska jag välja det?

   Står du inför beslutet att välja mellan Visma.net ERP och Business NXT för ditt företag? Vi går igenom hur du ska tänka.

   Gå från 55% till 80% automatisk hantering av leverantörsfakturor

   2 min

   Gå från 55% till 80% automatisk hantering av leverantörsfakturor

   Effektivisera hanteringen av leverantörsfakturor genom att automatisera processerna med diagnosverktyg.

   Tankar om integrationer

   Integration 1 min

   Tankar om integrationer

   Strävar ni också efter att era system ska fungera harmoniskt ihop? Exsitec kan hjälpa er med integrationer mellan...

   Toggle Icon Author Avatar

   Kontakta
   skribenten

   Close

   Kontakta Exsitec