spot on-sidor till exsitec (30)

studieförbundet-vuxenskolan-logo-white

Ny digital upplevelse för Studieförbundet Vuxenskolan

Exsitec kan glädjande nog meddela att vi efter en intensiv och spännande upphandling fått förtroendet att leverera en ny digital plattform till Studieförbundet Vuxenskolan. Samarbetet, där en förstudie för att bland annat utreda lämplig digital plattform för uppdraget har redan dragit igång.

 Exsitecs uppdrag

"SV bygger på människan, du och jag. Vår verksamhet är starkt förankrad i demokrati, jämställdhet, humanism och hållbarhet. Dessa hörnstenar passar Exsitec in i och det personliga mötet och kompetensen som vi mötte från första stund gjorde att valet blev enkelt. När vi startade upphandlingen var det med målet att hitta en samarbetspartner som var hungrig på något annorlunda, vi säljer inte skruvar, muttrar eller tillbehör utan något som gör nytta för människan och samhället. Tillsammans med Exsitecs idéer och erfarenhet kommer vi att kunna fortsätta vårt viktiga uppdrag."

Martin Almquist, kommunikatör - digital utveckling, SV

Building-construction-concreteStudieförbundet Vuxenskolans vision

Studieförbundet Vuxenskolan är en folkbildningsorganisation med en vision om att ett samhälle växer när vi som människor får tillgång till kunskap, insikt och delaktighet. Idag finns möjligheter att förkovra sig inom flertalet olika ämnen, såväl teoretiska som praktiska. Organisationen finns idag över hela Sverige och ett vanligt år deltar cirka 3 miljoner människor i våra cirklar, föreläsningar och kulturprogram.

Den tekniska lösningen som används av Studieförbundet Vuxenskolan idag är en Optimizely-miljö (f.d Episerver) som är i stort behov av att uppgraderas eller bytas ut då kunden har en stark önskan om att flytta ut plattformen till molnet. I samband med detta blev det också viktigt att den nya partnern som tog sig an arbetet hade stor vana av flertalet olika plattformar och på så sätt kunna säkerställa att Studieförbundet Vuxenskolan får en teknisk lösning som passar deras krav nu och i framtiden.

Upphandlingen för att hitta en ny partner var både rolig och krävande då stort fokus lades på framtiden och möjligheter att simulera tänkta scenarion som kan uppstå efter lansering och under pågående samarbete.

 

spot on - pim verksamhet

 

"Det var ett otroligt uppfriskande inlägg i det annars ganska vanliga sättet att bedriva upphandlingar vi fick vara med om. Det gjorde att vi verkligen fick en möjlighet att presentera oss som en stabil och långsiktig partner där fokus på samarbetet och att vi gör det här TILLSAMMANS hela tiden är det målet vi jobbar för. Vi kände direkt att vi fick en bra connection och möjlighet att visa allt från kunskap till personlighet. Vi ser mycket fram emot att kicka igång förstudien och påbörja samarbetet!"

- Malin Sandström, Försäljningschef Exsitec 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

spot on rund 1

Om Studieförbundet Vuxenskolan

Organisationen har drygt 900 anställda, cirka 20 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Lokalt, runt om i Sverige, finns 28 SV-avdelningar med egen verksamhet, cirkelledare, personal och vald styrelse med engagerade förtroendevalda. SV:s grundorganisationer är Centerpartiet, Liberalerna och LRF. Förbundet har 13 medlemsorganisationer som medlemmar, däribland Förbundet Vi Unga som är SV:s ungdomsorganisation. Samarbetsavtal på nationell nivå finns med 24 organisationer och föreningar. Därtill innehar varje SV-avdelning flertalet samarbetsavtal med regionala och lokala organisationer och föreningar.

Studieförbundet Vuxenskolan bildades 1967 men har historiska rötter 100 år tillbaka i tiden.Fler case inom e-handel

brenderup group

Brendrup Group

Brenderup Group med varumärken som Brenderup, Fogelsta och Ellebi har sedan starten 1936...

ballingslöv

Ballingslöv

Känslan av att kunna utöka och faktiskt driva en ren e-handel började dock smyga på och sedan...

Casall-2

Casall

Vikten av att säkerställa kvalité i det man erbjuder sina kunder är nyckeln till hållbarhet, så väl i det man...

Eleiko-2

Eleiko

Eleiko är ett svenskt företag och intenationellt högaktat bolag som började sin resa genom att tillverka...

Vill du veta mer om e-handel?

MalinS_rund

 

 

Har du frågor om lösningen? Kontakta Malin.