Banner-annonsering

 

 

 

Hitta nya kunder med Banner-annonsering 

Med målgrupper baserade på bland annat tidigare besök på konkurrenters webbplatser kan du idag visa banner-annonser för dina konkurrenters kunder. 

  Visa dina annonser för rätt målgrupp

  Effektiv kampanjekonomi

 Marknadsför dig visuellt på utvalda premium-medier

Banners

 

Bygg varumärke på kända sajter med banner-annonser

Med banner-annonser, eller display-annonser som det också heter, kan du idag nå personerna i din målgrupp, oavsett om de befinner sig på aftonbladet, expressen, blocket eller någon annan välkänd sajt. Genom att välja webbplatser som är “Brand Safe” så säkerställer vi att dina annonser endast visas på välkända och godkända webbplatser. Med exponering på stora kända mediesajter får du dessutom en extra varumärkesbyggande effekt.

Nå dina konkurrenters kunder

Med målgrupper baserade på bland annat webbplatsbesök annonserar vi för dina konkurrenters kunder. Ja, du läste rätt. Genom att visa banner-annonser för de personer som nyligen besökt din konkurrents webbplats når du direkt en helt ny, relevant, målgrupp. Det här är ett effektivt sätt att hitta nya kunder i en målgrupp som vi redan på förhand vet har intresse av dina produkter och tjänster. Marknadsföring för en så exceptionellt relevant målgrupp, resulterar nästan alltid i en mycket effektiv kampanjekonomi.

 

 

 

3 smarta tips för lyckad banner annonsering

Använd remarketing banner-ads

Med remarketing når du de som besökt din webbplats och därmed bekräftat sitt intresse för dina produkter eller tjänster. Med en bra strategi för remarketing lyckas du sälja till de som ännu inte blivit kunder och sälja mer till de som tidigare handlat. Genom att visa varumärkesbyggande annonser och produktannonser för de som redan befinner sig i konverteringsfasen, bygger du lojalitet och växer genom merförsäljning.

Kombinera geografi och demografi

Kombinera fler relevanta målgrupper med varandra, exempelvis dina webbplatsbesökare (remarketing), besökare hos konkurrenter samt intresse-målgrupper. Öka relevansen ytterligare genom att visa dina annonser för målgruppen – inom ett begränsat geografiskt område. Väljer du dessutom att enbart visa annonserna när personerna i målgrupperna besöker DI, DN, Expressen, SVD och Aftonbladet får du varumärkesnytta från mediesajterna. Genom att kombinera flera olika parametrar blir precisionen och relevansen mycket hög.

En banner-strategi för fler affärer

Med banner-annonsering kan du alltså både bygga ett starkt varumärke, nå dina nuvarande kunder och hitta nya kunder. Vi har en stor erfarenhet av att hjälpa flera företag att hitta nya kunder och förbättra sin lönsamhet. Vill du veta hur vi tillsammans med dig kan skapa affärsnytta genom strategisk banner-annonsering? 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vill du veta mer om Digital Marknadsföring? 

stina_eiming Profilbild Rund

Stina Eiming
0707 480 207
stina.eiming@exsitec.se


 

 

Har du fler funderingar om banner-annonsering? Stina svarar gärna på dina frågor.