Facebook Exsitec

Facebook-icon

Nå nya kunder med Facebook-annonser

Med Facebook Annonsering får du möjlighet att använda en riktigt kraftfull annonsplattform. Få annonskanaler ger dig som annonsör så stora möjligheter att hitta och nå precis rätt målgrupper.

  Nå nya kunder med Facebook-annonsering

  Träffsäker marknadsföring till relevanta målgrupper 

  Nå lönsamhet på kort tid

Innehåll:

Nå nya kunder med Facebook-annonser

Träffsäkert målgruppsurval

Remarketing och abandoned cart

Lookalike-målgrupper

Mät resultatet så du vet att det lönar sig

Kontakta oss

Nå nya kunder med Facebook-annonser 

Med Facebook Ads får du möjlighet att använda en riktigt kraftfull annonsplattform. Få annonskanaler ger dig som annonsör så stora möjligheter att hitta och nå precis rätt målgrupper. Med hjälp av Facebooks spårningskod, Facebook-pixeln, kan du nå personer som besökt din webbplats, de som handlat av dig – men även de som påbörjat ett köp utan att checka ut.

 Facebook Exsitec

Träffsäkert målgruppsurval

Förutom att nå personer som har besökt din webbplats eller som följer din Facebook-sida, kan du även visa annonser för personer – baserat på deras intressen. Den information om bland annat bostadsort, ålder, intresse och användarbeteende som Facebook har om sina användare, ger en unik möjlighet att skapa exakta målgruppsurval – Targeted Audiences. Här lönar det sig att lägga ner lite extra tid och energi, för när vi väl hittar rätt målgrupper når vi fram till de personer som verkligen har ett intresse av det du erbjuder. Och när vi enbart pratar med bekräftat intresserade personer blir Facebook en mycket effektiv kanal. 

Stäng affären med remarketing och abandoned cart

Med Facebook remarketing kan du visa annonser för människor som följer dig på Facebook och Instagram eller som på ett eller annat sätt interagerat med dina sidor. De kan ha gillat en bild, tittat på en film eller kanske taggat en kompis i kommentarerna. Du kan även använda Facebook remarketing till att visa annonser för personer som besökt vissa sidor på din webbplats. För dig som driver e-handel är det här extra användbart när du vill nå personer som återkommande köper produkter från ett visst varumärke eller en viss produktgrupp. Du kan också bygga en abandoned cart-kampanj för att nå de som lämnat sin varukorg utan att slutföra sitt köp. De här kampanjtyperna blir ofta snabbt lönsamma.

 

Hitta nya kunder med lookalike-målgrupper

Med Facebook lookalike-målgrupper klonar Facebook dina nuvarande kunder, dina webbplatsbesökare och följare och skapar en helt ny målgrupp. De jämför profilerna på mer än 2 000 punkter för att hitta de personer som bäst stämmer överens med dina nuvarande kunder. Det resulterar i en målgrupp som i mycket hög utsträckning liknar de som brukar köpa dina varor eller tjänster, de som brukar besöka din webbplats eller följa dig på Facebook och Instagram. Personer med samma intressen, köpvanor och livsstil. Eftersom du riktar dig till en högst intresserad målgrupp, uppfattas du som annonsör – än mer relevant.

Mät resultatet så du vet att det lönar sig

I Facebook Ads Manager skapar vi och optimerar dina annonskampanjer. Det är också här vi utvärderar resultaten mot de mål vi gemensamt satt upp för kampanjen. Det kan till exempel vara att nå en bred räckvidd, att driva trafik till webbplatsen eller att personer i målgruppen ska genomföra ett köp. Vi testar olika målgrupper mot varandra för att kunna analysera vilka målgrupper som genererat bäst resultat utifrån målsättningen. Med hjälp av målhändelser kan vi se hur många köp som genererats från en viss annons och varje köps konverteringsvärde, alltså försäljningsintäkten från köpet. Genom att titta på annonskostnad, intäkt och marginal får vi en bra bild av annonseringens lönsamhet. Med en genomtänkt kundresestrategi för Facebook Ads hjälper vi dig att successivt öka din omsättning och lönsamhet.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

stina_eiming Profilbild Rund

Stina Eiming
0707 480 207
stina.eiming@exsitec.se

 

 

Vill du veta mer om facebook annonsering? Stina svarar gärna på dina frågor.