Online-banking-white

 

Lägg till en underrubrik (1)

Medius Spend Management

Spend Management är en process för att hantera och kontrollera företagets utgifter. Det handlar om att identifiera, analysera och optimera företagets utgifter för att maximera värdet och minska kostnaderna. Precis detta hjälper den modulära lösningen Medius Spend Management er med.

Allt-i-ett

Spend Management omfattar olika processer såsom budgetering, kostnadskontroll, inköp, fakturahantering och uppföljning av utgifter. Medius Spend Management erbjuder flexibla och lättanvända lösningar för helheten, allt från sourcing av leverantörer och inköp till fakturahantering och betalning.

Kontroll

Målet med Spend Management är att hjälpa företaget att nå sin övergripande finansiella målsättning genom att effektivt hantera och kontrollera utgifter. Medius Spend Management ger dig kontroll över kostnader, automatiserar manuella uppgifter och ger dig bättre insyn för smartare inköpsbeslut.

Användarvänligt

Medius Spend Management utvecklas hela tiden och anpassas efter användarnas behov. Utvecklingen baseras på data från Medius globala kundbas för att se till så att lösningen alltid är anpassad efter verkliga behov - allt för att leverera bästa möjliga värde till dig och ditt företag
Start Inköpsprocess Medius Spend Management

Medius Spend Management ger er kontroll över utgifter och minskar kostnader

Företag idag behöver fokusera på att få en sömlös hantering av leverantörer, kontrakt, fakturor och betalningar för att få kontroll och minska kostnader. Medius moduler för Spend Management hjälper er med detta - välj den eller de moduler som passar organisationens behov och väx tillsammans med lösningen!

Namnlös design (17)-1

 

Detta är Medius Spend Management

 

Supplier Management

Få full förståelse för dina leverantörer genom att göra det möjligt för dem att förse dig med korrekt information och data vid on boarding. Genom Medius Supplier Management fyller leverantörerna själva i sin information och håller den uppdaterad. Genom att samarbeta med era leverantörer sparar ni tid och säkerställer att ni har rätt uppgifter. 

Sourcing

Hitta de bästa leverantörerna, få hjälp att driva på inköps- och upphandlingsprocesser och få kostnadsbesparingar. Medius Sourcing hjälper er att eliminera manuellt arbete genom att automatisera sourcing- och auktionsprocessen. Ni får även automatiskt genererade rapporter och dashboards, vilket ger tillgång till innehållsrika analyser över utgifter och besparingar.

Contract Management

Genom automatiserade påminnelser tar Medius Contract Management bort det manuella arbetet med pappersbaserade kontrakt och besväret med förnyelser av kontrakt. Lösningen hjälper dig även att visualisera dina kontrakt genom rapporter där du kan filtrera på typ, värde, kategori, utgångsdatum och mycket mer.

Procurement

Samla direkta och indirekta inköp på ett och samma ställe. Få kontroll på kostnaden för vilda inköp och effektivisera processerna för dessa. Möjliggör för organisationen att välja rätt leverantörer och rätt produkt vid varje givet tillfälle.

AP Automation

Medius AP Automation (tidigare MediusFlow) optimerar och automatiserar hela processen för fakturahantering - Allt från tolkning, kontering och attestering till matchning mot inköpsorder och kontrakt.  Fakturaprocessen blir snabbare och ni får bättre finansiell kontroll och insyn i verksamheten.

Pay

Betala varje faktura enkelt och säkert, samtidigt som du använder den mest kostnadseffektiva betallösningen för respektive leverantör. Hantera betalningar till leverantörer i 170 länder och i 140 valutor genom ett och samma system

Blogg: 5 tips till dig på inköpsavdelningen3 (2)-3

Vad är sourcing?

Sourcing är en stor och viktig del av en inköpares arbetsvardag. Sourcing innefattar att hitta, utvärdera och engagera leverantörer...

2 (4)-2

Vad är avtalshantering?

Avtalshantering (Contract Management) är viktigt för att ditt bolag ska få så bra villkor som möjligt från era leverantörer...

1 (4)-1

Vad är supplier information management?

Supplier Information Management (SIM) kan beskrivas som onboarding av leverantörer...

On-demand: Så effektiviserar Medius era inköp

Vill du veta mer? Ladda ner vår gratisguide "Medius Source to Contract".

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vi erbjuder support till Medius Spend Management

Vår support är experter på hela vår systemflora och vi är mycket stolta över våra kompetenta och erfarna supportkonsulter inom Medius.

 

 

 

Prata system för automatiserad fakturahantering med mig

Med mig kan du prata om allt kopplat till dina leverantörsfakturor, från system till e-faktura. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Profilbild Erik transparent

Erik Ahlepil

Affärsutveckling