Heltid - Flera orter - Hybrid wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552

Konsult inom affärssystem (spontanansökan)

Brinner du för att göra kunders vardag enklare? Som affärssystemkonsult på Exsitec hjälper du våra kunder att förbättra och effektivisera sin verksamhet med rätt verksamhetssystem. Framförallt arbetar du med affärssystemet Visma Business och Visma.net.

Konsult inom affärssystem (spontanansökan)

 

Light Gray-Gray

Beskrivning

Du kommer arbeta med att implementera, förvalta och vidareutveckla kunders system och arbetssätt. Du jobbar både direkt mot kund och i projektgrupper tillsammans med andra specialister.

Vi tror att en mängd olika bakgrunder kan passa in hos oss, likaväl du med en ekonomisk och logistisk bakgrund så som du med en mer teknisk bakgrund. Meriterande för den här rollen är att du har någon typ av erfarenhet av affärssystem, men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du gillar: 

  • Problemlösning, genom analys och logiskt tänkande
  • Att lyssna till och analysera kunders krav
  • Att skapa användarvänliga system
  • Att driva saker framåt
  • Att planera och strukturera
  • Att tänka nytt och våga ifrågasätta
  • Att arbeta i grupp
  • En arbetsplats som värdesätter glädje, framåtanda och öppenhet

Vi vågar prova. Vi blir bättre tillsammans. Vi påverkar där vi verkar. Vi är okomplicerade. Vi älskar digitala lösningar som gör skillnad. Vi är Exsitec.
----------------------------------------------
Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt.

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. 

Här kan du läsa mer om vad vi gör på Exsitec

Tillsammans skapar vi digitala lösningar som gör skillnad:

På Exsitec vet vi att vår personal och vår kultur är den viktigaste framgångsfaktorn. Det är medarbetarna som driver företaget framåt och bidrar till vår fortsatta tillväxt. 

Vi vill ständigt utvecklas vilket även är grunden till att vi kan skapa skapa digitala lösningar som är innovativa, effektiva och som på riktigt gör skillnad för våra kunder. 

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster och vi vet att framtiden för digitalisering av verksamheter inom många branscher bara har börjat. Som ett ansvarsfullt företag tar vi detta på allvar och driver utbildningsprogram som utbildar både erfarna och oerfarna personer inom IT.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats där varje individ kan kan nå sina ambitioner och känner att de bidrar till att skapa digitala lösningar som gör skillnad på riktigt.

Här kan du läsa mer om oss

Lämna intresse för rollen så kontaktar vi dig

våg grå grå
https://www.exsitec.se/hubfs/linn%20alvin.webp

Linn Alvin

Talent Acquisition Manager – HR

Kontakta oss om tjänsten

Få direktkontakt med en av oss i anställningsteamet