Business Intelligence och beslutsstöd

Med ett kraftfullt beslutsstöd tar ni  information från flera olika datakällor, visualisera och analysera informationen samt dela era insikter med kollegorna.

Verktyget Qlik Sense

Våra kunder berättar

Från översikt till detaljer

Business Intelligence, även kallat beslutsstöd, är en process eller samling metoder för att analysera data och presentera information.

Ett nyckeltal kan ge ledningen en indikation på hur verksamheten går. Men varför går det som det går?

Med ett beslutsstöd kan du utforska din data och sömlöst gå från nyckeltal till lägsta transaktionsnivå. Upptäck avvikelser, se möjligheter och få stöd för att ställa frågor som tar dig och din verksamhet framåt. 

Öka beslutskraften genom att få ut viktig information till verksamheten, analysera inför beslut och följa upp i efterhand.

Kom vidare - kontakta oss

Business Discovery - Smartare beslut

Ett bra beslutsstöd hjälper er att upptäcka delar i er verksamhet som inte går enligt plan. Lär känna er verksamhet och agera snabbt på ny information.

Läs om Qlik Sense

Från QlikView till Qlik Sense

Som Qlik-partner till många företag och organisationer ser vi flera fördelar med att ta klivet över till ett mer modernt Qlik Sense. 

Läs varför du som har QlikView bör migrera nu, hur du kan migrera och vilka val som finns för att uppgradera era licenser.

Läs vår guide: 5 tecken på att ni behöver smartare dataanalyser

Till guiden

quotesign

Vi har med hjälp av Business Intelligence eliminerat interna transaktioner så vi slipper manuellt arbete vid konsolidering och många dagliga moment har förbättrats vilket gör att vi sparar tid varje dag" — , Business Controller, Maria Nila.

Markus Ederwall, Business Controller Maria Nila
Se case
Coop_logo_Sweden_green uppsala-ambulansen actic-logo-wasabiweb marianila_logo