Business Intelligence och beslutsstöd

Backa upp besluten med bättre data. Som experter på systemstöd för analys och rapportering hjälper vi dig att enklare se, förstå och dra nytta av er data. 

Öka värdet av din data

Låt mer och bättre data driva dina beslut. Med en Business Intelligence lösning, även kallad beslutsstöd, kan du utforska din data på djupet. Upptäck avvikelser, se möjligheter och få stöd för att ställa frågor som tar dig och din verksamhet framåt.

Ett modernt beslutsstöd gör det möjligt för hela organisationen att enklare se, förstå och agera på sin data.  Den ger stöd som hjälper er att gå från ett passivt till aktivt analysarbete som ökar beslutskraften i hela organisationen.
Utforska möjligheterna med oss. Vi hjälper dig ta steget till en mer datadriven framtid där du enkelt kan visualisera, analysera och dela insikterna med kollegorna.

Några av våra nöjda kunder

GANT Actic Group Volkswagen Group Sverige Klarna Bank Beijer Bygg Haglöfs
bakgrund - test modernt planeringsstod

Hur väl fungerar ert beslutsstöd idag?

Testa genom att svara på 9 frågor. Ingen email behövs.

 
beslutsstod-vad-kan-vi

Så kan vi hjälpa er

Vi är en verksamhetskunniga konsulter som bygger moderna och kundanpassade beslutsstöd på plattformar från Microsoft och Qlik.

Vårt mål är att hjälpa dig till en enklare, snabbare och mer sammanhängande uppföljning och planering så resurser, tid och pengar allokeras rätt. Med bättre data kommer mindre magkänsla och fler faktabaserade beslut som hjälper er navigera rätt.

Vi kommer ofta in i bilden när Excel eller äldre lösningar inte längre räcker till. Mängden data har växt, ligger utspridd i olika system och håller en ojämn kvalité.  Med hjälp av smarta och lättanvända systemstöd hjälper vi er ta steget till att få ut mer av er data. 

Vår erfarenhet är din trygghet. Med över 50 beslutsstödskonsulter och en stor mängd kunder har vi en solid erfarenhetsbas att vila emot. Hör av dig - vi ger stöd i alla steg av ett projekt från utvärdering, införande till förvaltning och support. 

 

Fler insikter - bättre beslut

 

Upptäck Qlik Sense

Ett bra beslutsstöd hjälper dig se och utforska data från alla delar av verksamheten. Ta del av viktig information snabbare och få stöd att ta mer välunderbyggda beslut.

Från QlikView till Qlik Sense

Som sveriges största Qlik-partner ser vi många fördelar med att ta klivet över till ett modernt Qlik Sense. 

Läs varför du som har QlikView bör migrera nu, hur du kan migrera och vilka val som finns för att uppgradera dina licenser.

qlik-sense-produkt_v2

 

Ladda ned kravspecifikation
för nytt beslutsstöd

Kravspecifikation - BI

 

Ställ rätt krav på ert kommande Beslutsstöd. Fyll i din e-postadress och ta del av PDF direkt!

Läs vår guide: 5 tecken på att ni behöver smartare dataanalyser

Hämta pdF

quotesign

"Vi har med hjälp av Business Intelligence eliminerat interna transaktioner så vi slipper manuellt arbete vid konsolidering. Många dagliga moment har förbättrats vilket gör att vi sparar tid varje dag"

Markus Ederwall, Business Controller Maria Nila
Se case

Resurser

Prata beslutsstöd med mig

Med mig kan du prata om allt från val av beslutsstödsverktyg till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

https://www.exsitec.se/hubfs/kristofer-round.png

Kristofer Gustavsson

Affärsutveckling