Säker arbetsplats
- Ert bästa skydd mot dataintrång

Säkerställ att er information och system är skyddade. 

Ett dataintrång kan resultera i ekonomiska förluster och förlust av kunders förtroende. Dessutom kan osäkra system användas för att starta attacker mot andra system och nätverk, vilket kan orsaka omfattande skador.

Att investera i en säker arbetsplats kan hjälpa till att förhindra dessa typer av händelser och skydda ditt företags tillgångar.

 

 

 

Skydda dina programvaror och information

Det är inte förrän attacken har skett, eller systemet ligger nere som många faktiskt gör en översyn av brandväggar och säkerhetsåtgärder i IT-miljön. Men det går att minimera risken för intrång. 

Vi har lång erfarenhet av säkra arbetsplatser med ledande plattformar av brandväggar, realtidsövervakning och dygnet runt-support.  Vi identifierar tusentals applikationer i nätverkstrafik med djup inspektion och granulär policyhantering.

Vi skyddar mot skadlig mjukvara, sårbarheter och skadliga webbplatser i både krypterad och icke-krypterad trafik.

computer-code-interface-concretesakerhet it

 

Varför är det viktigt med säkerhetsåtgärder?

Visste du att:

  • I snitt klickar 20% av anställda på phishing mail, 5% prövar att logga in
  • 61% av dataintrång kommer genom stulna lösenord
  • 95% av dataintrång kommer som ett resultat av mänskligt ”felande”
  • Snittiden att identifiera att ett intrång skett är 228dagar
  • Snittid att åtgärda skadan är 80 dagar
  • Anslutna enheter på internet beräknas nå 75 miljarder 2025, tre gånger mer än år 2019 

 Säker Brandvägg - Det här ingår i tjänsten:

 

Alltid uppdaterad

Central managering av brandvägg från Exsitec inkl. löpande uppdateringar av mjukvara i brandvägg enl. tillverkarens rekommendationer.

Central övervakning

Kopplad till Exsitecs övervakningstjänst ink. historik över nyttjad internetkapacitet, internetförbindelsens svarstider mm.

Säkerhet i molnet

Testad av oberoende parter och validerad med bästa säkerhetseffektivitet och prestanda.

Erhållen oöverträffad tredjepartscertifiering från NSS Labs, ICSA, Virus Bulletin i AV-jämförelser.

Backup

Backup av konfiguration på kundens brandvägg för snabbt utbyte vid eventuella hårdvarufel. 

Veckorapport

Veckovis utskick av brandväggens ”Cyber Threat Assessment Rapport” via E-Post.

Support

Tillgång till support via vår Säkerhets-Helpdesk via telefon, chatt, epost.

Säker Arbetsplats 365 - Det här ingår i tjänsten 

 

Säker Arbetsplats 365 är ett paket som bygger på Microsoft 365 licenser och komponenter paketerade i en tjänst, inklusive support.  Tjänsten fokuserar på att öka säkerheten genom löpande genomgång av  säkerhetsinställningarna i en rapport (Microsoft Secure Score). Då finjusteras säkerhetsinställningarna i er 365 lösning baserat på rekommendationer som uppdateras löpande från Microsoft. Dessutom adderas ett antal säkerhetsfunktioner för att göra lösningen så säker som möjlig.

Enhetshantering

Vi ser till att enheterna (datorer och mobila enheter) inom din organisation har uppdaterade operativsystem samt att de applikationer som tillhör Microsoft 365-familjen är uppdaterade. Vi sätter upp ett regelverk tillsammans med er som passar er organisation.

Backup

Vi tar en backup av ditt Microsoft 365 (Teams, Sharepoint, E-post) och säkerställer att det sparas tryggt i vårt datacenter. 1TB backuplagring är inluderad i tjänsten med möjlighet att öka dynamiskt efter dina behov 

Säkerhet & Antivirus

Baserat på Microsoft 365 Defender, en säkerhetsplattform som utformats för att förhindra, identifiera, undersöka och reagera på avancerade hot mot företagets IT-miljö.

Helpdesk

I tjänsten ingår tillgång till Helpdesk mellan 07:00 och 17:00 (helgfria vardagar) för teknisk funktionssupport till användare för de tjänster som levereras.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

sahu f-1

 

 

Vill du veta mer? Vår specialist Sahu svarar gärna på dina frågor