Nästa generations CRM-system

Skapa starkare kundrelationer, bättre försäljning och marknadsföring samt öka samarbetet i verksamheten. CRM-systemet kan vara pusselbiten som tar er till nästa nivå.

Låt CRM-systemet
göra jobbet!

CRM står för Customer Relationship Management, men har genom åren kommit att innefatta mer än så. Moderna CRM-system låter er fokusera på det ni gör bäst och ser till att ni har det stöd ni behöver för att nå er fulla potential.

CRM-systemet gör det smidigare och enklare för er att driva affärer, öka försäljningen och skapa fantastisk marknadsföring. Utöver det öppnar det upp för bra kunddialoger och förstklassig support. 

Ett modernt CRM-system är flexibelt och möjliggör automatisering samt ser till att ni kan nyttja det för era ändamål över tid, med minsta möjliga insats och administration.

Säljarens CRM-system

CRM (1) (1)

 

Namnlös design (56)

Boka möte med en CRM-expert

Sugar-Sell-Let-The-Platform-Enter-The-Data@2x-1024x841

Mindre klickande,
mer försäljning

CRM-system är som klippt och skuret för försäljning. Här synliggörs din säljpipe,  leadsgenerering skapas och kunddata samlas, med hjälpmedel för analys, automatisering och mycket mer.

Nyttjar man CRM-systemet också för andra delar av verksamheten som marknadsföring och kundhantering, ökas värdet för alla användare. Automatiskt skapas essentiell information till försäljningsavdelningen som gör det möjligt att nå än längre med sin datadrivna försäljning.

Försäljningsavdelningen ska inte behöva göra sånt som ett system kan göra snabbare. Fokusera på det som är viktigast för er, att driva affären framåt!

    Frågor & Svar 

AdobeStock_141375321-1

Ni kan vara på gång på ett par dagar. Våra onboarding Quick Start ger er alla verktyg ni behöver för att börja använda systemet med er kunddata. Om ni önskar göra specifika anpassningar till egna processer, flöden eller integration med affärssystem så har vi möjlighet till det också, men då tar det längre tid. Hur lång beror såklart på komplexitet, men lyft gärna frågan med oss så skall vi ge er ett så tydligt estimat på tidsåtgång som möjligt.

Vi har två CRM i vår portfölj och för dem betalar ni en månadskostnad/användare beroende på vilka moduler ni vill använda.. För att sedan få er kunddata på plats och för att ni skall lära er systemet så erbjuder vi ett onboardingpaket där allt ni behöver för att komma igång ingår. 

Båda våra CRM går att integrera med de vanligaste mailklienterna och att få till kopplingen ingår i vår onboarding Quick Start. Dessutom finns mobilapp till båda våra CRM.

Det går att göra egna anpassningar i systemet, om man vill göra mycket själv, eller också så låter man oss göra det. Många av våra kunder gör båda delar.

Det är en klar fördel att ha sin kunddata tvättad och i ordning när det är dags att starta igång i systemet, men det brukar också lösa sig om ni inte riktigt är där ännu. Annars räcker oftast med en dedikerad person från er sida som vet hur ni vill anpassa systemet.

AdobeStock_209430949-1
svenska-institutet
“Vi känner verkligen att vi fått hjälp och stöd under resans gång, både med att skräddarsy, implementera och förvalta systemet. Exsitec har verkligen hjälpt oss att anpassa det utifrån våra behov.“
Jan-Frederic Buss    |    Projektledare - Svenska institutet.

Hubspot eller SugarCRM

Beställ en guidad tur - ta reda på vad som passar för er!

 

hubspot product logo card

VS

sugarcrm-logo-blk

 

Integrera CRM-systemet 

Fyll inte i saker på två ställen, dela information genom organisationen samt systemen och skapa ett modernt arbetssätt!

Vi kan alla typer av integrationer och har gjort detta i över 20 år.

Läs mer om integrationer

 

Sugar-Sell-Enjoy-The-Journey@2x-1024x841

 

001bloggar bakgrund

Vi ser till att CRM-systemet optimeras efter er strategi och hur ni driver in affärer

Många av de bästa systemen utvecklas av produktföretagen men implementeras av deras partners. Det är därför viktigt att välja en leverantör som passar er, och inte enbart utvärdera potentiella CRM-system.

Vi kan allt om CRM-system specifikt för den skandinaviska marknaden. Vi har även lång erfarenhet av att se över hela våra kunders systemplattformar och kan därför se till att ert CRM-system passar som handen i handsken med era övriga system, vilket är en av nyckelfaktorerna för framgång!

Vi väljer ut de bästa systemen på marknaden och ser till att de fungerar tillsammans, för att ni ska kunna nå er fulla potential!

CRM <3 E-handel

Vi är en komplett e-handelspartner med kompetens som sträcker sig från gränssnittet som möter era kunder till transaktionerna som genereras i ert CRM & affärssystem.

Ett e-handelsprojekt är en process som innefattar analys, koncept och design, implementation och aktiv förvaltning.

Vi guidar er längs hela vägen!

add-item-to-cart-2175_bcbb4244-4a6b-49c3-9ef7-2031f4061489

 

Webb och UX

Vi skapar de digitala gränssnitten mellan er och kunden, utifrån användarnas behov.

Integration

Vi ser till att er e-handel fungerar tillsammans med ert affärssystem och andra kringliggande system och tjänster.

Product Information Management (PIM)

Vi hjälper er att samla och strukturera er produktinformation för att höja kvaliteten, effektivisera hanteringen och förbättra kundupplevelsen.

E-handel

Vi hjälper er att sätta upp och hantera er e-handelsplattform för att på bästa sätt nå ut till nya och befintliga målgrupper.


Låt marknad, sälj och service arbeta tillsammans

Fokusera på aktiviteter baserat på sannolikheten för att konvertera och anpassa varje aktivitet med Marketing Automation. Mycket intuitiva kampanjbyggare, AI-baserade förutsägelser och överlägsen rapportering gör att du kan förstå engagemang, förbättra omvandlingen och generera mer intäkter. Med ett system för marketing automation kan du låta plattformen göra jobbet.

Läs mer här

Lättstängda affärer med säljsystem, framtidens CRM. Spåra och övervaka aktiviteter, kartlägg varje kunds resa och automatisera så många flöden som du behöver. Med säljsystem och Sales Automation kan du låta systemet göra jobbet.

Läs mer här

Med Sugar Serve låter du inte längre kunder vänta medan du letar efter svar. Få en omfattande kundvy, säkerställ SLA, förutse behov med AI och anslut på deras villkor med omnikommunikation. Med Serve kan du låta plattformen göra jobbet.

Läs mer här

CRM-kravspec

 

Kravspecifikation CRM-system

Ladda ner vår populära mall och ställ rätt krav på ert kommande CRM. Fyll i formuläret och ta del av PDF-en direkt!

https://www.exsitec.se/hubfs/Liza%20Bruze.webp
Liza Bruze

Affärsutveckling

Mobil: 070 882 55 93
Epost: liza.bruze@exsitec.se

Kontakta mig om CRM

AdobeStock_91500820

Nästa generations CRM-system

 

sugarcrm-logo-blk

 

 

hubspot product logo card