konsolidering-illustration-vit

 

HermX Edoc Engine

Hermx Edoc Engine är en EDI-plattform utvecklat för att hantera komplexa utdatabehov från SQL databas eller filsystem, vilket gör det till en användbar komponent i en rad olika affärssystem och verksamhetssystem.

Till skillnad från flera av dagens EDI tjänster, som bygger på ett komplext arbetssätt för att fånga data, har HermX tagits fram som en standardslösning anpassad efter våra kunders behov och skickar idag 100 000 meddelanden i månaden. Lösningen har använts i ca 12 år av våra kunder och bidrar till en enklare, roligare och mer effektiv arbetsvardag. 


Kundanpassad standardlösning

Hanterar komplexa utdatabehov

Snabb uppstart

 Några av våra kunder

6 Saker du kommer gilla med HermX EDoc

 

Central hantering

Central hantering av alla kontaktytor, satelliten anropar vilket minimerar säkerhetsrisken (inga portar öppnas för hämtning).

Minskade kostnader

Väsentlig kostnadsbesparing jämfört med traditionell hantering av en konsult. 

Flexibelt

Möjlighet att förändra / uppdatera alla satelliter från centralt håll, ger en snabb förändring direkt istället för att åka runt till alla och vänta på att deras konsult kommer och gör förändringen.

Uppdaterad information

Löpande info till varje satellitanvändare angående vad som mottagits samt vart och när det skickats vidare.

Flera format

Hämtar flera olika format samt data för print.

Anpassningsbart

Inställning på varje satellit hur ofta den ska kommunicera och övervaka det som händer ute hos kunden.

Känner du igen dig?

Avsaknaden av en EDI-lösning för att skicka och ta emot strukturerad information digitalt kan påverka flera delar av en verksamhet och ofta flera roller. Nedan kan du läsa om de som oftast får hantera frågor kring EDI (Electronic Data Interchange) och vanliga utmaningar kopplat till det.

VD

Du kämpar med att möta kundens krav på EDI-fakturering, vilket kan skapa spänningar i affärsrelationen.

Din leverantör insisterar på elektroniska beställningar, men du vet inte hur man går till väga för att implementerar det smidigt.

Stress och oro uppstår ofta över att missa affärsmöjligheter och du känner dig fastlåst när det gäller att anpassa sig till kundernas krav på denna typ av elektronisk kommunikation.

CFO

Du kämpar med att balansera företagets ekonomi och investeringar när kunder och leverantörer kräver övergång till EDI och elektroniska beställningar. Du ställer dig frågan; hur du kunna räkna på det?

Att inte kunna integrera EDI-fakturering och elektroniska beställningar skapar en ökad arbetsbelastning för organisationen i stort och för ekonomiavdelningen i synnerhet.

Utmaningen i att väga fördelarna med att införa EDI och elektroniska beställningar mot de potentiella kostnaderna för implementering och underhåll. Det leder till oro över hur företaget, utan moderna system för EDI-fakturering och elektroniska beställningar, ska kunna hänga med konkurrensen 

Systemansvarig

Du brottas med att hitta en teknisk lösning som smidigt integrerar EDI-fakturering och elektroniska beställningar i Visma Business.

Att inte ha en fungerande lösning för EDI och elektroniska beställningar innebär ökad arbetsbelastning och stress för dig som systemansvarig.

Vi erbjuder support till HermX Edoc Engine

Vår support är experter på hela vår systemflora och vi är stolta över våra supportkonsulters långa och breda erfarenhet av såväl affärssystem som kringsystem.

per-klingberg-event

 

 

Undrar du något? Per svarar gärna på dina frågor.