Electronic-receipt-1-white

 

Visma.net ERP (1)

Automatiserat attestflöde

Visma.net Approval gör att tradiga rutiner och administration kan ersättas med ett automatiserat attestflöde. Visma.net Approval är kompatibelt med både Visma.net och Visma Business.

Tidsbesparing

Istället för att skicka runt papper eller mail med dokument som ska attesteras kan ni med Visma.net Approval lägga tiden istället på mer kvalitativt arbete. Approval fungerar både med affärssystemet Visma.net men även Visma Business.

Fånga upp avvikelser

Administratörer får också en bra överblick över alla ärenden och kan enkelt fånga upp och hantera eventuella problem eller avvikelser.

Automatiska påminnelser

Även attestant får hjälp i sitt arbete av automatiska påminnelser och automatiska processer från era system på ett och samma ställe.

  

Fördelar med modern
fakturahantering & attestering

 

Minska administrativa flaskhalsar

Med automation, schemaläggning samt påminnelser skapas ett processflöde som underlättar arbetet, vilket minskar tiden som läggs på administration.

 

Anpassar för era unika behov

Sätt upp processflödet för att hantera era rutiner och situationer. Sätt upp processflödet för att hantera era rutiner och unika behov. Ni kan er verksamhet bäst och systemet ska anpassas därefter. Ni bestämmer hur fakturorna ska gå, hur de ska konteras med mera.

Plattform för samarbete

Om frågor uppstår i processen finns möjlighet att vidarebefordra dokumentet, eller skicka det för granskning. Det finns också möjlighet att kommentera dokument direkt i systemet.

 

Attestera på språng

Godkänn, editera, vidarebefordra var som helst, när som helst, i mobilen, surfplattan eller datorn.

Hantera avvikelser

Anpassa processflödet för eventuella avvikelser. Utse vikariat för attestering vid frånvaro eller schemaläggningar baserat på valda kriterier.

 

Integrerat med övriga system

Låt informationen flöda mellan de system och vyer som behövs. Allt för att underlätta för er. 

Anpassa utefter era egna processer

Attestflödet kan byggas upp i ett eller flera steg. I varje steg väljs antingen en eller flera fasta personer som ska attestera ärendet eller så sätts attestant utifrån vilka koddelar som är satt på fakturan. Varje steg kan sättas upp med olika regler exempelvis med beloppsgräns eller att attestanten inte kan redigera konton vid attest. Utöver flödet som skapas i Approval går det att ange första godkännare direkt på fakturan från Visma.net Financials.

Exempel på attestflöde

Samarbete & översikt med Visma.net Approval

Användare meddelas via e-post om de har dokument som ska attesteras. Vid frågor eller om dokumentet hamnat hos fel person finns möjlighet att vidarebefordra dokumentet eller skicka det för granskning. Det finns också möjlighet att kommentera dokument, kommentarer visas för alla när dokumentet öppnas och läses också in i Visma.net.

Medarbetare kan direkt godkänna dokumentet eller redigera, ändra, kommentera, begära granskning samt vidarebefordra till berörd personal.

Visma.net Approval & utläggshantering

Utlägg kan enkelt skickas in i Visma.net Approval från Visma.net Expense. Det går även att koppla utläggen vidare till Visma.net project management om ett utlägg är kopplat till ett visst projekt och exempelvis ska faktureras till kund. Approval skickar sedan vidare detta till visma.net financials för bokföring

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

Årets partner fyra år i rad!

1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM 2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3

 

Visma.net

Funderar du på att byta affärssystem?

 Läs mer om våra affärssystem här ->

Webbmall - boll för logoikon

 

 

Undrar du något? Daniel svarar gärna på dina frågor.