Carl Öberg
Carl Öberg
kontakta mig

Content creator

Visma.net Logistics - Affärssystemet med modul för logistik

Visma.net Logistics - Affärssystemet med modul för logistik

När man pratar Visma.net är det enkelt att man bara tänker affärssystem kopplat till ekonomi. Det som ofta glöms bort är att Visma.net även innehåller en avancerad modul för logistik som man enkelt kan koppla på antingen vid implementationstillfället eller senare i sin Visma.net resa. Logistikmodulen är uppdelad på samma sätt som ekonomimodulen, i ett grundpaket och ett avancerat paket.

Funktioner för logistik

-          Jobba med ett eller flera lager

-          Skapa plocklistor baserat på ordrar

-          Automatiska påfyllnadsberäkningar

-          Parti- och serienummer hantering

-          Strukturartiklar

-          Inventering

-          Intrastatrapportering

-          Jobba med priser och rabatter på avancerad nivå kopplad till kunder/artiklar

Logistik modul i affärssystemet

Visma.net logistik är en mycket uppskattad modul av de som använder sig av den idag. Det finns stora automatiseringsmöjligheter för logistikflöden. Det går tex att få en plocklista genererad under natten och finnas tillgänglig när du kommer till jobbet på morgonen, automatiska inköpsförslag baserat på lagersaldo, specifika priser och rabatter utifrån kundspecifika krav, utförliga rapporter på försäljning och lager och mycket mer.

Visma.net är ett fullt skalbart affärssystem, så skulle det vara så att ni vill vänta med logistik kan man börja med att implementera Visma.net financials först och ta logistikmodulen i ett senare skede. Eller har ni kanske redan Visma.net finacials idag och är sugen på att utöka med logistikmodulen? Är du intresserad av att veta hur ni skulle kunna automatisera era logistikflöden inne i Visma.net så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

 

Visma.net affärssystemet i molnet

 

Kontakta skribenten
Carl Öberg
Carl Öberg

Content creator