Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

Automatisering av leverantörsreskontran

Automatisering av leverantörsreskontran

För alla företag är det av intresse att ha bra inblick och kontroll av sin leverantörsreskontra eftersom den utgör ens kostnader.  

Genom att förlita sig på automatiska flöden blir likviditeten bättre och man har alltid realtidsdata att arbeta med i systemet. Detta leder till att de analyser som kan genomföras alltid ser till att era prioriteringar blir tydliga och erbjuder det bästa resultatet för att fatta rätt beslut.

 

Glöm inte att anmäla dig till vårt on-demand webinar om leverantörsreskontra:

On-demand webinar

Automatisera och spara tid & ÖKA SÄKERHETEN

Genom tjänsten Autoinvoice går det att ta emot fakturor på brev, pdf och E-faktura och samtidigt få alla uppgifter registrerade automatiskt enligt förutsatta regler som du bestämt. Med minimal handpåläggning har du tagit emot och attesterat inkommande fakturor i ditt affärssystem. Med Visma.net är det möjligt att ta sin organisation till nästa nivå genom att automatisera betalningsflödet av sina leverantörsfakturor så det inte bara blir säkrare utan också sparar både tid och pengar.

Läs mer om Autoinvoice


Genom den integrerade banklösningen som heter AutoPay har vi alltid en direkt koppling till banken vilket gör betalningsförslag och betalningar smidigare. Säg hejdå till krångliga betalningsfiler som behöver exporteras från affärssystemet och sedan importeras på banken och vi välkomnar ett säkrare sätt att jobba där vi minimerar fel på grund av den mänskliga faktorn!

Läs mer om Autopay

 

 

Genom att sätta upp automation på betalningsförslag behöver du enbart attestera fakturan och godkänna betalningen för att bokföra både faktura och betalning i ditt system. Använd ett system som är gjort för att du ska få tid att göra vad du är bäst på - din kärnverksamhet!

 

Visma.net affärssystemet i molnet

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering