Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

OneStop Reporting - Budgetering

OneStop Reporting - Budgetering

Budgetering

Med budgetlösningen i OneStop Reporting kan ni budgetera på ett optimalt sätt genom en flexibel budgetprocess som är anpassad efter just din verksamhet.

Vid installationen av OneStop Reportings budgetmodul medföljer ett standardpaket med nio olika budgetar som alla mallar har medföljande resultat- och balansrapporter. Passar inte alla delar i paketet sig kan du välja att plocka ut vissa delar.    

 

Report Designer

Med Report Designer som är integrerad med Microsoft Excel får ni ett verktyg för er att skräddarsy era budgetar baserat på exempelvis projekt, underprojekt och aktivitet. Ni har också möjligheten att jämföra korrekt data och använda grafiska framställningar tillsammans med datan. Vill du veta mer om OneStop Reportings budgetmodul? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! 

 

Workflow

Verktyget Workflow ger er en bättre kontroll i budgetprocessen genom administratören får möjlighet att reglera slutanvändarens åtkomst till budgetar och får dessutom besked när budgetregistrering är slutförd. Administratören informeras också kontinuerligt om vilka steg  i budgetprocessen slutanvändaren befinner sig i. 

 

Anmäl dig här

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering