Anders Uddenberg
Anders Uddenberg
kontakta mig

Vilken automatiseringsgrad kan man förvänta sig av MediusFlow XI?

Vilken automatiseringsgrad kan man förvänta sig av MediusFlow XI?

Medius är transparenta med vilken effekt deras kunder når med MediusFlow. Medius egen sida för benchmark kan du se de senaste siffrorna.

Touchless (i %) är nyckeltalet Medius använder för att mäta hur många av varufakturorna hos ett företag som inte kräver manuell hantering. Innehållet på dessa fakturor identifieras automatiskt och alla rader jämförs mot inköpsordern. Fakturorna konteras och bokförs i affärssystemet utan att någon behöver hantera dem. Notera att man i Medius kan sätta upp diverse regler för att öka tryggheten. Det är ni som bestämmer reglerna för fakturor (tex orderstorlek, eller från specifika leverantörer) som alltid måste kontrolleras innan de bokförs i affärssystemet.

Få bättre touchless med Medius

I genomsnitt har MediusFlow-kunder 68 % touchless, det är 13 % bättre än andra system på marknaden i snitt. Bland de kunder som fått högst touchless/automatisering är MediusFlow hela 23 % bättre än bästa konkurrenten.

Bäst Touchless

Medius-best-touchless-graf

 

Genomsnitt Touchless

Medius-average-touchless-graf

Rätt faktura till rätt person

Gällande omkostnadsfakturor så mäter Medius automatisering via nyckeltalet Automatiskt Distribution (i %). Detta nyckeltal anger hur många fakturor som direkt går till rätt person för attest. Dem slipper ni manuellt distribuera. För att vidare underlätta hanteringen av omkostnadsfakturor finns det funktioner för att i MediusFlow automatisk använda konteringsmallar på fakturor. Med hjälp av dessa kan fakturor vara förkonterade när de går ut på attest.

Genomsnittskunden i MediusFlow har 55 % automatisk distribution. Detta är 20 % högre jämfört med andra system. Dem bästa i MediusFlow har högre än 99 % automatisk distribution. Dem bästa konkurrenterna når kring 65 %.

Bäst Automatiska Distribution

Medius-best-automatic.distribrution-graf

 

Genomsnitt Automatisk Distribution

Medius-avergae-automation-distribution-graf

 

Läs mer om MediusFlow här

Kontakta skribenten
Anders Uddenberg
Anders Uddenberg