ProfitbaseConsolidation-concrete

 

Fortinet

Nästa generations brandvägg med AI-driven cybersäkerhet. 

 Skydda hela er verksamhets
IT-miljö

Fortinet erbjuder en komplett plattform med olika säkerhetsfunktioner som brandvägg, antivirus och VPN, vilket ger en enhetlig och kraftfull säkerhetslösning. Med avancerad teknik som maskininlärning, upptäcker och förebygger Fortinet hot från skadlig kod och avancerade cyberhot.

Fortinets lösningar är skalbara och erbjuder hög prestanda även i stora och komplexa nätverksmiljöer. Plattformen möjliggör även centraliserad hantering och övervakning av säkerhetsinfrastrukturen, vilket ger enklare hantering och snabbare upptäckt av hot.

Fortinet rund

 

Omfattande skydd med rätt brandvägg

 

Skydd

Men en brandvägg erbjuds ett brett spektrum av säkerhetsfunktioner som paketinspektioner, applikationskontroll, webbfiltrering och VPN-tunnlar. Detta ger ett omfattande skydd mot olika typer av nätverksattacker och skadlig trafik.

Hotdetektering

Avancerad hotdetekteringsteknik och beteende baserade analyser upptäcker och blockerar hot som virus, malware och intrångsförsök i realtid.

Flexibel konfiguration

Fortinets brandvägg erbjuder flexibel konfiguration och anpassningsbara säkerhetspolicyer som möjliggör finjustering av säkerhetsinställningar för att passa specifika affärsbehov och nätverksmiljöer.

Skalbarhet & prestanda

Brandväggen är utformad för att vara skalbar och kunna hantera höga trafikbelastningar och stora nätverksmiljöer utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet.

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Vad undrar du om Fortinet?

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, demo, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

jörgen ny zedcom

Jörgen Persson