Convendum digitaliserar kundresan med Exsitec

Convendum har valt att implementera HubSpot CRM för att främja samarbete och automatisering inom sin organisation, både inom sälj- och marknadsavdelningarna. Detta strategiska beslut är en viktig del av Convendums övergripande digitaliseringsstrategi och visar deras engagemang för att driva framgångsrik tillväxt och förbättrad hantering av sina kunder. Samarbetet med Exsitec har spelat en avgörande roll och skapat en stabil grund för fortsatt framgång och utveckling.

 

Convendum är ett framstående företag inom coworking och flexibla kontorslösningar. Genom sina innovativa lösningar har Convendum skapat en framgångsrik plattform för företag och entreprenörer att växa och samarbeta i inspirerande och moderna arbetsmiljöer. För att effektivisera sina interna processer och ta sin digitalisering till nästa nivå har Convendum valt Exsitec som sin digitaliseringspartner.


Exsitec erbjuder en rad innovativa teknologilösningar för företag i olika branscher och är kända för sin expertis inom ERP-system. Convendum har valt att implementera ett ERP-system som en del av sin digitaliseringsstrategi för att optimera sina affärsprocesser och integrera delar av verksamheten. På så sätt kan Convendum effektivisera sina interna rutiner, hantera sina resurser på ett mer effektivt sätt och automatisera viktiga affärsprocesser. I sin tur leder detta till ökad produktivitet och minskade kostnader för företaget.


För att stärka sin sälj- och marknadsstrategi har Convendum också valt att implementera HubSpot CRM. HubSpot CRM är en ledande plattform för kundrelationshantering och marknadsautomation som hjälper företag att skapa och hantera sina kundrelationer på ett mer strukturerat och effektivt sätt. Genom HubSpot CRM kan Convendum samla in och analysera viktig data om sina kunder, automatisera sin marknadsföring och försäljningsprocess, och därigenom förbättra sin kundupplevelse och öka sin försäljning.

"Vi valde HubSpot för vi behövde ett modernt system för automatisering, någoting som var skalbart och därmed kunde samla sälj och marknad under samma system."

- Ove Hansson, Chief Commercial Officer på Convendum


Convendum har valt att integrera sitt ERP-system med HubSpot CRM för att skapa en sömlös flöde av information och underlätta samarbetet mellan olika avdelningar. Genom att kombinera de två systemen kan Convendum skapa en helhetsbild av sina kunder och säkerställa att de får en personlig och skräddarsydd upplevelse i alla sina interaktioner med företaget.


Valet av Exsitec som teknologipartner grundar sig på deras expertis inom ERP-system och deras förmåga att skräddarsy lösningar som passar Convendums specifika behov. Genom ett långvarigt samarbete och en väl fungerande kommunikation har Convendum och Exsitec kunnat identifiera och möta de utmaningar och behov som uppstått under åren, vilket har bidragit till en framgångsrik och effektiv implementering av ERP-systemet.

"Det som gjorde att vi valde Exsitec var att dom hade helheten. För det här är en del i vår resa att utveckla våra systemflöden."

- Ove Hansson, Chief Commercial Officer på Convendum

 
original-convendum

 

OM CONVENDUM

Convendum etablerar moderna och effektiva Coworking Spaces i centrala lägen i Stockholm och Göteborg. Convendum erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade coworkingområden, lounge, konferenscenter, restaurang, café, health club, musikstudios och showrooms.

https://www.exsitec.se/hubfs/AO%20-%20Digitala%20Aff%C3%A4rer/AO%20-%20Digitala%20Aff%C3%A4rer%20-%20CRM/liza%20bruze%20-%20boll%20f%C3%B6r%20webb.webp

Liza Bruze

Affärsutvecklare CRM

Kontakta mig om lösningen!